Fetita lor de 5 ani era grav bolnava, asa ca parintii au intrebat-o: "Alegi Raiul sau spitalul?" E cutremurator ce a raspuns copila

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 02:35

Cazul de mai jos, petrecut in Statele Unite ale Americii, a devenit cunoscut in intreaga tara si a starnit controverse aprinse.

Juliana Snow, o fetita in varsta de doar 5 ani, sufera de o boala incurabila numita Charcot-Marie-Tooth din cauza careia nu se poate misca. Micuta este hranita printr-un tub si este nevoita sa poarte aproape tot timpul o masca pentru a respira.

Starea ei este atat de grava incat medicii i-au informat pe parinti ca fetita poate muri chiar si de la o raceala banala. Zdrobiti de durere, acestia nu au mai putut sa indure povara si i-au explicat Julianei ca sansele ca ea sa duca o viata normala sunt extrem de mici.



Ulerior, i-au adresat o intrebare cutremuratoare: "Alegi Raiul sau spitalul?". Copila a ales sa moara, iar parintii au spus ca ii vor respecta dorinta cat de curand. Cazul a starnit controverse, iar foarte multa lume sustine ca se va comite o crima, deoarece la cei 5 ani pe care ii are Juliana nu are discernamant.

Medicii au declarat ca vor respecta dorinta parintilor si acum o pregatesc pe micuta de moarte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: