Fetita lor nu se mai oprea din plans din cauza durerilor de stomac si parintii nu intelegeau de ce. Cand tatal ei i-a verificat canita, a avut un soc! Uite ce a gasit in ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 21 sep 2020, 01:50

Doi parinti din Marea Britanie trag un semnal de alarma asupra canilor speciale destinate copiilor mici.

Totul a inceput dupa ce fetita lor plangea foarte des in ultima vreme din cauza durerilor de stomac insuportabile. Crezand ca este de la mancare, mama si tatal ei i-au schimbat complet alimentatia.

Acest lucru nu a rezolvat insa problema. Nestiind ce sa mai faca, la un moment dat barbatul a verificat intamplator canuta din care consuma lichide micuta.

Acela a fost momentul in care si-a dat seama ce se intampla.

Supapa de scurgere era plina de murdarie care, odata cu trecerea timpului, mucegaise.

Astfel, toate lichidele pe care le consuma fetita erau practic contaminate cu bacterii. Cei doi si-au facut cunoscuta intamplarea pe internet si incearca sa ii lumineze si pe alti parinti referitor la acest aspect.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.