Fetita lor plangea foarte tare si avea taieturi pe fund! Nu isi dadeau seama de ce, dar cand s-au uitat in pampers au ramas blocati! Ce era acolo

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:10

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o intamplare care a ingrozit-o si care a pus in pericol viata bebelusului ei.

Michelle Yates nu intelegea de ce micuta Gabriella, in varsta de doar cateva luni, plangea incontinuu de cateva zile. Totul era cu atat mai ciudat cu cat, cand ii schimba pampersul, observa un lucru socant: fetita avea taieturi pe fund in mai multe locuri.

Intr-o zi, intamplator, s-a uitat mai atent la scutece. Atunci si-a dat seama si ce o supara pe cea mica: in interiorul lor erau mai multe bucati de lame.



"Am ramas socata cand mi-am dat seama ca sunt bucati ascutite de lame in interiorul pampersilor. Fetita mea avea rani pe fund de cateva zile, plangea incontinuu si nu intelegeam de ce. Atunci am facut legatura. Sunt consternata!", spune Michelle.

Ea a contactat compania care produce scutecele, iar incidentul este in prezent investigat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.