Fetița lovită de mașina condusă de un șofer minor a aflat că medicii i-au amputat un picior. Micuța s-a trezit în ziua în care fratele ei a fost condus pe ultimul drum, dar nu știe de moartea acestuia

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 03 aug 2024, 13:18

Fetița spulberată de șoferul minor a aflat că medicii i-au amputat piciorul.

Sursa: Captură Știrile ProTV

Fetița lovită de mașină în Pantelimon, într-un accident cauzat de un șofer minor, s-a trezit din comă în ziua în care fratele său a fost înmormântat.

Micuța a aflat că medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior, însă nu este conștientă de faptul că fratele ei a decedat în urma accidentului, notează Spynews.

Citește și: Accidentul mortal din Pantelimon. Filmarea care a dezlegat misterul: Cine se afla, de fapt, la volan

Fetița de 7 ani a aflat că medicii i-au amputat un picior

Incidentul tragic a avut loc pe 28 iulie, când fetița de 7 ani și fratele ei de 9 ani au fost loviți de o mașină condusă de un tânăr de 17 ani. Băiatul a murit pe loc, iar fetița a fost dusă în stare critică la spital, unde medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior pentru a-i salva viața.

Citește și: Noi imagini cu șoferul care a produs accidentul din Pantelimon au ieșit la iveală! Cei doi tineri ar fi schimbat locurile cu câteva clipe înaintea coliziunii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Operația, care a durat nouă ore, nu a reușit să reconstruiască piciorul, ducând la decizia dificilă a amputației. Pe 1 august, exact în ziua înmormântării fratelui său, fetița s-a trezit. Ea a fost informată de către mama sa și psihologul spitalului despre amputarea piciorului, dar părinții și medicii au decis să nu-i dezvăluie încă despre moartea fratelui său.

S-a trezit, mama și psihologul spitalului i-au spus că piciorul i-a fost amputat.

Fetita se află, încă, sub imperiul șocului, dar și al calmantelor. Are lacune de memorie, nu își amintește cu exactitate tot ceea ce s-a întâmplat. Părinții și medicii s-au consultat și au decis să mai aștepte, să nu-i spună că fratele ei a murit. Mama ei a venit la spital imediat după înmormântarea băiatului, iar de atunci nu a mai plecat nicio clipă. Este distrusă, a avut nevoie de intervenția medicilor în repetate rânduri”, scrie  Bugetul.ro.

Mama fetiței a rămas alături de ea la spital de la înmormântare și nu a părăsit-o nicio clipă, fiind profund afectată de pierdere. Șoferul de 17 ani se află în arest preventiv, iar un alt tânăr de 19 ani, implicat în incident, a fost plasat sub control judiciar.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.