Fetita lui plangea necontrolat si nu isi dadea seama de ce! A intrat in panica pentru ca nu reusea sa o opreasca, dar cand i-a dat sosetele jos a incremenit! Ce avea micuta in jurul unui deget

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 04:14

Un barbat din Statele Unite s-a hotarat sa impartaseasca pe reteaua de socializare Reddit o intamplare ciudata de care a avut parte, in speranta ca astfel poate va ajuta pe cineva aflat intr-o situatie similara.

Omul povesteste ca totul a inceput dupa ce fetita lui, in varsta de doar cateva luni, a inceput sa planga destul de tare. Tatal a verificat daca micutei ii este foame, daca are febra si daca este schimbata.

Totul parea a fi in regula, cu toate acestea bebelusul nu se oprea din plans. In cele din urma, intamplator, barbatul i-a dat jos sosetele din picioare. Acela a fost momentul in care a descoperit cauza problemelor.



Un fir de par se infasurase in jurul unui deget, blocand practic circulatia sangelui in acea zona. Degetul se umflase si devenise dureros la atingere, motiv pentru care micuta nu se mai oprea din plans.

Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar tatal se amuza acum de cele intamplate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.