Fetita lui Varciu a primit un cadou special de la tatal ei! A plans de fericire

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:59

Weekendul trecut, cu zece zile inainte de Craciun, Liviu Varciu i-a daruit fiicei sale Carmina un pui de catelus din rasa Akita Inu.

 

Fetita lui Varciu a primit un cadou special de la tatal ei! A plans de fericire
Weekendul trecut, cu zece zile inainte de Craciun, Liviu Varciu i-a daruit fiicei sale Carmina un pui de catelus din rasa Akita Inu. Pana aici, nimic iesit din comun. Felul in care a facut-o insa si cum a decurs intreaga actiune a achizitonarii puiutului de catel pare o secventa desprinsa din filmele de Craciun.
Totul a pornit in urma cu cateva luni, cand Carmina si mama sa, Ami, s-au hotarat sa-si cumpere un exemplar de Akita Inu, o rasa de caini recunoascuti pentru loialitate, supunere si curajul de care dau dovada fata de stapan.
Zile intregi, Ami a dat telefoane peste telefoane, incercand sa obtina de la un crescator din Arad un exemplar din acesta rasa. Cum efortul sau a fost in zadar, iar crescatorul nu avea puiuti de vanzare, mama Carminei i-a cerut ajutorul lui Liviu Varciu.
A urmat o alta serie de telefone si lungi cautari, intr-un final, vedeta Kanal D reusind sa gaseasca un pui din acesta rasa si sa i-l cumpere fetitei lui. "A gasit Liviu si i l-a daruit Carminei. A fost darul sau pentru noi de acest Craciun. Este mascul si are doua luni. I-am pus numele Hachi, care se poate traduce opt in japoneza, iar numarul opt inseamna noroc la ei!", ne-a declarat Ami, mama fetitei lui Liviu Varciu.
Dupa ce s-a trezit cu puiutul in brate, Carmina a inceput sa fie curioasa sa afle cat mai multe informatii despre acesta rasa. Atunci, parintii i-au sugerat sa vada filmul "Hachiko", cu Richard Gere, un film bazat pe un caz real in care se spune povestea cainelui devenit celebru in intreaga Japonie, si apoi i lume, pentru loialitatea sa incredibila. Acesta, obisnuit sa-si conduca stapanul la tren si sa-l astepte, in fiecare seara, nu s-a schimbat obiseiul desi, intr-o seara, omul nu a mai venit (murise...).
Zece ani la rand, catelul si-a asteptat stapanul, la aceiasi ora, in acelasi loc, impresionand japonezii care il hraneau, in iubeau si ii apreciau exemplul incredibil de credinta.
Carmina a urmarit povestea emotionanta si a plans ore in sir cand a aflat ca Hachiko nu este o legenda si a existat cu adevarat. Micuta a fost impresionata cand a aflat ca japonezii au ridicat o statuie (n.r. chiar in timpul vietii catelului, patrupedul fiind prezent si la dezvelirea oficiala) care infatiseaza un caine asteptandu-si stapanul.
Monumentul exista si astazi in fata statiei Shibuya din Tokyo, Japonia si a devenit unul dintre principalele obiective turistice din zona.
Vezi mai multe imagini pe WOWbiz.ro!


Totul a pornit in urma cu cateva luni, cand Carmina si mama sa, Ami, s-au hotarat sa-si cumpere un exemplar de Akita Inu, o rasa de caini recunoascuti pentru loialitate, supunere si curajul de care dau dovada fata de stapan.Zile
intregi, Ami a dat telefoane peste telefoane, incercand sa obtina de la un crescator din Arad un exemplar din acesta rasa. Cum efortul sau a fost in zadar, iar crescatorul nu avea puiuti de vanzare, mama Carminei i-a cerut ajutorul lui Liviu Varciu. A urmat o alta serie de telefone si lungi cautari, intr-un final, vedeta Kanal D reusind sa gaseasca un pui din acesta rasa si sa i-l cumpere fetitei lui.

" A gasit Liviu si i l-a daruit Carminei. A fost darul sau pentru noi de acest Craciun. Este mascul si are doua luni. I-am pus numele Hachi, care se poate traduce opt in japoneza, iar numarul opt inseamna noroc la ei!", ne-a declarat Ami, mama fetitei lui Liviu Varciu.

Dupa ce s-a trezit cu puiutul in brate, Carmina a inceput sa fie curioasa sa afle cat mai multe informatii despre acesta rasa. Atunci, parintii i-au sugerat sa vada filmul "Hachiko", cu Richard Gere, un film bazat pe un caz real in care se spune povestea cainelui devenit celebru in intreaga Japonie, si apoi i lume, pentru loialitatea sa incredibila. Acesta, obisnuit sa-si conduca stapanul la tren si sa-l astepte, in fiecare seara, nu s-a schimbat obiseiul desi, intr-o seara, omul nu a mai venit (murise...). Zece ani la rand, catelul si-a asteptat stapanul, la aceiasi ora, in acelasi loc, impresionand japonezii care il hraneau, in iubeau si ii apreciau exemplul incredibil de credinta.

Carmina a urmarit povestea emotionanta si a plans ore in sir cand a aflat ca Hachiko nu este o legenda si a existat cu adevarat. Micuta a fost impresionata cand a aflat ca japonezii au ridicat o statuie (n.r. chiar in timpul vietii catelului, patrupedul fiind prezent si la dezvelirea oficiala) care infatiseaza un caine asteptandu-si stapanul. Monumentul exista si astazi in fata statiei Shibuya din Tokyo, Japonia si a devenit unul dintre principalele obiective turistice din zona.

Vezi mai multe imagini pe WOWbiz.ro!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”