Fetita Paulei Chirila il imita prin casa pe “Suleyman Magnificul”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:07

Desi are numai 3 anisori, Carla Sofia, fetita Paulei Chirila, da deja semne ca vrea sa ii calce pe urme mamei si sa devina actrita.

 Micuta adora sa deseneze, sa picteze, sa cante si sa danseze impreuna cu mama ei dar, cea mai mare bucurie o are atunci cand il imita prin casa pe “ Suleyman Magnificul ”. 

“Fetita mea este foarte isteata de pe acum si isi da seama ce inseamna sa fie actrita. Il interpeteaza pe prin casa, in fiecare zi. Cel mai mult ii place sa poarte turban si ma pune, din cand in cand, sa ii aranjez pe cap un prosop, inainte de fiecare ,  povesteste amuzata Paula. 

 

Desi este devreme pentru ca Paula Chirila sa aiba planuri pentru viitorul profesional al fetitei ei, actrita recunoaste ca daca micuta si-ar dori sa fie actrita, o va incuraja.  “Este o profesie senzationala! M-as bucura sa o aleaga”,  concluzioneaza Paula.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Paula Chirila prezinta alaturi de Cristina Cioran emisiunea

Draga mea prietena ”, de luni pana vineri, de la ora 10.00, la Kanal D.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.