Fetițele Danei Roba au mers să-și viziteze tatăl „ Sunt șocate de acel moment” Ce s-a întâmplat în arest

Author: Diana Bostan

Dana Roba, Daniel Balaciu și cele două fiice

Sursa: Instagram- Daniela Roba make-up artist

Dana Roba a transmis faptul că cele două fiice au mers să-și viziteze tatăl în închisoare, iar acum nu vor să mai vorbească. Cum a decurs întâlnirea cu Daniel Balaciu.

Fiicele Danei Roba au mers să-și viziteze tatăl, iar make-up artista a dezvăluit cum a decurs întâlnirea.

Dana Roba și-a dus fiicele să-și viziteze tatăl

Întâlnirea dintre Daniel Balaciu și fiicele lui ar fi avut loc în perioada în care Dana Roba se afla internată în spital. Deși au trecut trei luni, cele două fetițe nu vor să vorbească nici acum despre întâlnirea cu tatăl lor, fiind speriate de ce au văzut acolo.

Citește și: “E ireal” Oana Radu, reacție fără precedent după mesajul postat de Dana Roba despre Beni

Dana Roba a dezvăluit că Celine și Chantal nu au vrut să discute nici măcar cu un psiholog despre momentul acela din închisoare. Aceasta susține că fetițele erau atât de speriate, încât nu au vrut să discute cu tatăl lor.

Citește și: Dana Roba, strigăt de ajutor în mediul online! ”Vă rog din suflet să” Cu ce probleme se confruntă make-up artistul

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

”Fetițele au fost la închisoare unde este el, în arest. Pe mine m-a necăjit foarte tare pentru că fetițele sunt șocate de acel moment.

Am chemat un psiholog acasă, dar fetițele nu vor să vorbească. Celine vorbește doar cu mine și mi-a povestit totul. Mi-a spus că nu a vrut să vorbească cu el, că una dintre ele a plâns foarte tare. Nu vor să vorbească cu el, Chantal este foarte închisă în ea și trag greu cuvintele de la ea”, a spus Dana Roba pentru  News Vest.

Make-up artistul susține că soțul ei ar fi avut altă relație

Dana Roba este sigură că acesta este și motivul bătăii sale, faptul că Daniel Balaciu dorea să-și continue viața cu o altă femeie. 

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

Despre această femeie, Daniel Balaciu le-ar fi povestit și fiicelor sale, ba chiar le-ar fi arătat poze cu „viitoarea mămică”.

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

”Înainte de eveniment, am videoclip pe telefon cum fetițele mi-au spus într-o noapte că tatăl lor le-a pus că vrea să aducă o mamă nouă în familie. Le-a arătat poze cu o mamă nouă. Pe mine m-a șocat chestia asta.

Eu consider că el a vrut să mor ca să aducă o mamă nouă, fără să fie judecat. Cu siguranță este un șoc. Pentru mine nu este un șoc că trăiesc, că mă rog în fiecare zi la Dumnezeu”,  a mai spus Dana Roba.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.