Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum și-a făcut apariția tânăra actrița în mediul online

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 00:16

Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă frumoasa actriță într-o ținută uluitoare!

Feyza Civelek are doar 28 de ani însă cu toate acestea a reușit în cei aproape 18 ani de activitate pe platourile de filmare să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă captivantă. Frumoasă a actrița a debutat de la frageda vârstă de 11 ani și de atunci s-a dedicat trup și suflet acestei profesii și a devenit din ce în ce mai apreciată atât în Turcia, cât și peste hotare.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentată actrița încă din anul 2013, când a jucat în serialul Cu capul în nori, apoi în producția Feriha și de curând această a revenit la Kanal D, în serialul O dragoste, în care da viață personajului Nilay, o tânără naivă și în același timp malefică.

Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online

Feyza Civelek a venit pe lume în anul 1995, în Istanbul, unde a crescut și a studiat. Mama sa, de profesie scenarist, i-a insuflat încă de la câțiva ani pasiunea pentru actorie, iar la vârstă de 11 ani, micuța ei fiica a debutat pe platourile de filmare ale serialului Acemi Cadi. În 2009, Feyza a fost cooptată în distribuția serialului Cu capul în nori și în alte câteva producții de excepție, care i-au adus mari reușite și celebritatea mult visată, încă din copilărie.

Citește și: Cine este și câți ani are Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”. Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, când se lupta cu kilogramele în plus

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cel mai recent rol jucat tânăra actrița a fost cel din serialul O dragoste, în care aceasta a întruchipat personajul Nilay. Însă ascensiunea actriței nu a fost deloc una ușoară deoarece aceasta s-a confruntat cu o problema destul de gravă de sănătate, cu obezitatea.

Citește și: Sibel Taşçıoğlu, actrița care dă viață personajului Pembe în serialul „O dragoste”, surprinsă fără machiaj! Iată cum a fost filmată vedeta

Însă în anul 2020, Feyza s-a ambiționat și a reușit să slăbească 21 de kilograme, în aproape două luni. În prezent, tânăra actrița a ajuns la 55 de kilograme și arată uluitor. De curând, celebra Feyza Civelek și-a făcut apariția în mediul online cele mai îndrăznețe ipostaze. Aceasta și-a lăsat cu gura căscată fanii, deoarece a îmbrăcat o ținută uimitoare.