Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată renumita actriță la finalul sezonului de filmări

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2024, 20:45

Feyza Civelek, actrița care joacă rolul Nilay în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță la doar câteva zile de la încheierea sezonului de filmări!

Feyza Civelek are doar 29 de ani, însă cu toate acestea a acumulat aproape 18 ani de experiență pe platourile de filmare, deoarece a început să joace încă din perioada copilăriei. Această a moștenit pasiunea pentru actorie de la mama să, care este de profesie scenarist și care i-a insuflat dragostea pentru acest domeniu. Cel mai recent proiect în care a jucat tânăra actrița este serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Nilay, ce i-a adus un succes răsunător pe plan profesional.

De curând, celebra actriță și-a făcut apariția în mediul online, cu un look total schimbat.

Feyza Civelek, actrița care joacă rolul Nilay în serialul „O dragoste”, schimbare uluitoare de look

Cu o dorința nemărginită de a evolua și de a deveni din ce în ce mai apreciată de publicul larg, Feyza Civelek a muncit cu perseverență și dăruire în toate proiectele sale și continuă să facă furori pe micile ecrane, dar și în mediul online.

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de senzație cu o înfățișare total schimbată.

Citește și: Müjde Uzman, cea care dă viață personajului Alev în serialul „O dragoste”, în lacrimi pe platourile de filmare! Iată ce mesaj a transmis celebra actriță în mediul online! „De ce m-ai făcut să plâng?”

La scurtă vreme de la încheierea sezonului de filmări, Feyza Civelek a recurs atât la o transformare radicală de look, cât și la o schimbare a stilului vestimentar.

Talentata actriță a mai slăbit și arată din ce în ce mai bine și a surprins pe toată lumea cu ținută extravagantă pe care a îmbrăcat-o pentru cea mai recentă ședința foto.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Cine este și câți ani are Feyza Civelek

Feyza Civelek s-a născut în 1995, în Istanbul, unde a crescut și a primit o educație de seama și sprijin către o carieră în domeniul actoriei pe care l-a îmbrățișat încă din copilărie. Mama ei, scenarist de profesie, i-a insuflat acesteia pasiunea pentru actorie, astfel că în anul 2006, pe când avea doar 11 ani, fiica să a debutat pe platourile de filmare ale producției Acemi Cadı.

Citește și: Cine este și câți ani are Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”. Iată cum arăta talentata actriță în urmă cu 14 ani, când se lupta cu kilogramele în plus

Ambițioasa Feyza Civelek a continuat să joace în diverse proiecte și a studiat în paralel la o școală privată de teatru.

În anul 2009 a fost cooptată în serialul Cu capul în nori, care i-a adus un plus de celebritate, dar și aprecierea publicului.