Fidas, un altfel de proiect muzical!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 16:35

Lucreaza de 20 de ani in industria muzicala romaneasca si a colaborat cu solisti mari sau trupe importante, dintre care le amintim pe Andra (“Vreau sarutarea ta”), Lavinia (“Mi-e frica sa dorm singurica”), Exotic (“Vreau un pupic”) sau trupa K1.

De aproape doi ani, Razvan stefaniu a gndit un nou proiect de muzica, ceva ce nu s-a mai facut la noi. Este vorba de o trupa de muzica greceasca cu versuri romanesti. Noul proiect se numeste Fidas si impreuna au lansat o piesa noua. “Ca fumul de tigara”, la care au filmat si un videoclip foarte interesant, regizat de...Ideea acestui proiect a venit dupa ce a incercat sa cante muzica greceasca intr-o seara de karaoke si a primit felicitari de la greci adevarati care credeau ca e de al lor.

„Cu acest proiect imi doresc sa fac cunoscuta aceasta muzica in Romania admirand faptul ca inca isi pastreaza amprenta etnica chiar si in forma moderna spre care a evoluat muzica peste tot in ultimii ani. Citeste continuarea articolului pe suete.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.