„Fiecare e pe cont propriu”. Irina este dezamăgită de ce a făcut Lorena în gală, iar Catinca este rănită de Cosmin. Aflați ce se întâmplă mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 sep 2023, 20:03

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Irina dă cărțile pe față după plecarea lui Alexandru.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Irina va da cărțile pe față în privința Lorenei după eliminarea lui Alexandru. Catinca, de asemenea, ajunge la o concluzie dureroasă despre Cosmin.

Irina este dezamăgită de ce a făcut Lorena în gală

În gala eliminatorie de astăzi, concurentul eliminat a fost Alexandru.

Irina se afla într-o cunoaștere cu el și părea că lucrurile vor continua să se dezvolte, dar voturile colegilor ei au oprit această dezvoltare, în special votul prietenei ei, Lorena.

Citește și: „Vreau să ies”. Durerea nu se mai termină în „Casa iubirii”! Lorena și Mihaela suferă din cauza bărbaților iubiți! Nu ratați un nou episod de mâine, 2 septembrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Pe mine m-au durut două lucruri, că s-a dus (n.r.: Alexandru) și ceea ce a făcut Lorena”, a declarat Irina.

Concurenții o compătimesc pe Irina pentru că suferă dar, în același timp, încearcă să-i arate faptul că locul în care se află este o competiție și fiecare joacă după propriile reguli pentru a se apăra.

„Eu când ajung în gală îmi dau seama că fiecare e pe cont propriu și este o competiție”, a declarat Lorena.

Citește și: “M-aș speria foarte tare să aud că avem gemeni, îmi este puțin frică” Larisa și Ionuț de la „Casa Iubirii” au făcut marele anunț după împăcare

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu știu dacă ea vede că a făcut ceva greșit, adică eu nu văd că o să vadă asta”, a spus Irina.

Catinca este rănită de Cosmin

Nu doar Irina va vărsa în continuare lacrimi și mâine. Catinca, de asemenea, ajunge la o concluzie dureroasă despre Cosmin.

„Nu sunt supărată pe el, sunt dezamăgită de el”, a declarat Catinca.

Laurențiu a vrut să afle motivul pentru care este dezamăgită de Ionuț, așa că a întrebat-o de ce se simte așa.

„Pentru că nici măcar în ultimă instanță, când eram în față și puteam să plec, el nu a putut să spună nimic despre mine și ce simte pentru mine și asta mi-a demonstrat faptul că eu, pentru el, nu reprezint nimic”, a spus Catinca.

După ce s-a supraîncărcat cu emoții negative și cu dezamăgire din cauza comportamentului afișat de Cosmin în gală, Catinca a decis să iasă în curte să-și verse lacrimile în liniște.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 4 septembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.