Fiecare partid cu blonda lui: Gabriela Firea s-a inscris in PSD VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:44

Fiecare partid cu blonda lui. Daca la PDL, Elena Udrea a facut furori si cariera in domeniul politic, iata ca si PSD-ul a adoptat tot o blonda cu sarm.

Este vorba despre cunoscuta Gabriela Firea. Dupa ce a parasit domeniul care a consacrat-o, mass-media, Firea s-a orientat catre culoarea rosie. S-a inscris in zi mare de duminica in partidul lui Victor Ponta.

Sa fie oare cu noroc? Vom trai si vom vedea. Ca sa fie in ton cu partidul, Gabriela Firea s-a prezentat la sediul central al formatiunii politice imbracata adecvat.

De ce a ales PSD-ul? Exista o explicatie.


"Am avut greutati ca oricare, ca orice familie, iubirea nu ne-a lipsit, am avut multe lipsuri. Vreau sa fac parte dintr-un partid care se gandeste la securitate alimentara, la protectie".

Gabi Firea ne duce cu gandul la cealalta blonda apetisanta din lumea politicii. Parca ar semana leit cu Elena Udrea. Aceleasi suvite blonde aranjate in detaliu, acelasi chip angelic si, culmea, acelasi fel de rochie rosie mulata pe trup.


Dupa ce a renuntat la televiziune, sa nu credeti ca viata Gabrielei Firea s-a mai linistit. Are acasa un baietel de doar patru luni care ii solicita toata energia.

Saptamana trecuta, micutul a fost sarbatorit in familie cu tot dichisul: cu tort, cu cadouri si cu urari. Mandru tare a fost sotul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.