Fiecare roman viseaza SA CASTIGE suma reportata la Loto VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

37 de milioane de lei! Aceasta este suma la care viseaza foarte multi romani!

Sperantele unora, castigul loteriei. Incasarile sunt uriase de cand reportul se aduna de la o saptamna la alta. Manati de speranta unui castig, romanii joaca sute de mii de variante saptamanal. Asta inseamna un profit urias pentru loterie. Multi si-ar dori o reteta care sa le garanteze drumul spre cele 6 numere norocoase. Iar internetul este plin de astfel de solutii asa-zis miraculoase.

Metoda statistica este una folosita extrem de des.
Daca tot e un joc de noroc, multi aleg numerele la intamplare. Specialistii in astre sau numerologii au si ei ideiile lor despre numerele pe care ar trebui sa le jucam, in functie de fiecare saptamana in parte.

Altii joaca saptamana de saptamana numere legate date importante din viata lor. Pe internet sunt scoase la vanzare carti care garanteaza ca detin secretul loteriei. Alte site-uri promit in schimbul unui sms de 3 euro o solutie miraculoasa pentru a ghici numerele norocoase.


Ultimul castig la 6 din 49 s-a inregistrat in noiembrie 2012! De atunci, niciun jucator nu a mai ghicit toate cele 6 numere. Asa a ajuns castigul la 8 milioane de euro. Statul pastreaza un sfert din bani in cazul fericitului castigator. Ramane totusi o suma impresionanta.

Vreti sa cumparati bilete on-line? Loteria nationala nu ofera aceasta posibilitate. Cineva, insa, a furat ideea si vinde bilete la 6 din 49 pe internet.
Atentie insa! Pretul unei variante simple este aproape dublu.

Varianta on line a aceluiasi bilet costa 2 euro. Iar Loteria Nationala, suparata ca cineva le-a luat-o inainte, nu recunoaste aceste site-uri. Indiferent ce metoda alegeti, nu uitati un lucru. Nimeni nu va poate spune ce numere vor iesi la extragerea viitoare. Sau cine stie?


 

Taguri: