“Fiecare trebuie să dea ce poate, să se salveze’’ Ce vedem în episodul de duminică, 2 iunie, de la 21:00, pe Kanal D

Autor: Cristina Mocanu

Duminică, 2 iunie, are loc o nouă provocare pe „Insula de 1 milion” la Kanal D

Sursa: sursă Kanal D

Duminică, 2 iunie, are loc o nouă provocare pe „Insula de 1 milion” la Kanal D, începând cu ora 21:00.

Oboseala, stresul și tensiunea se resimt tot mai tare pe „Insula de 1 milion”, iar cu cât marea finală se apropie cu atât concurenții devin și mai agitați și toți speră să ajungă finaliști. Totuși, doar unul va reuși să devină învingător. Oare cine vor fi următorii nominalizați și cine va reuși să se salveze?

Concurenții se luptă să se salveze pe „Insula de 1 milion”

Cu cât se apropie de final emisiunea „Insula de 1 milion” cu atât concurenții își fac planuri tot mai mari și visează să ajungă finaliști. Totuși, doar unul va reuși să ajungă marele câștigător.

În ediția de duminică, 2 iunie, stresul crește, iar concurenții se luptă să rămână în concurs. Toți visează să câștige și se luptă să se salveze.

Deak Szilard este sigur pe el și este considerat cel mai puternic concurent de pe insulă: „În acest moment, eu dețin puterea.

Sunt cel mai bogat de pe insulă.”

Apar probe noi și pline de emoții

Tudor Andronic este conștient că poate fi propus pentru joc și încearcă să se împace cu acest gând: „Sunt o variantă destul de bună, de luat în calcul, să fiu propus la joc”. Sorin este de părere că șansele sunt egale și că fiecare va da tot ce poate ca să se salveze: „Șansele sunt 50-50.

Adică ori da, ori nu. Fiecare trebuie să dea ce poate, să se salveze.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Marea Finală "Insula de 1 milion" se apropie: Cosmin Cernat a anunțat ultimele detalii!

Oare ce provocări îi mai așteaptă pe concurenți în această nouă ediție plină de provocări? Apar probe noi, dificile și pline de emoții.

Concurenții vor fi ghidați de pe margine de prezentatorul emisiunii Cosmin Cernat și vor da tot ce au mai bun pentru a nu fi eliminați. Află cine sunt concurenții care vor reuși să treacă în etapa următoare, dar și cine sunt cei care vor părăsi „Insula de 1 milion” înainte de finala.

Toți își doresc atât de tare să câștige ca nu vor să cedeze și se încurajează reciproc.

Citește și: Răsturnare de situație la Insula de 1 milion! Sindy a picat din nou la ruletă: „Trebuie să intru și eu” Ce vedem în ediția de duminică, 26 mai, la Insula de 1 milion, la Kanal D

Iată primele imagini din episodul de duminică, 2 iunie, în video-ul de mai jos:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.