FIERBE CAPITALA! Pregatirile pentru FINALA EUROPA LEAGUE sunt pe ultima suta de metri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 15:35

Fierbe Bucurestiul, si nu din pricina caldurii! Zeci de mii de suporteri ai echipelor Athletic Bilbao si Atletico Madrid vin la finala Europa League.

Agitatie mare si pregatiri pe ultima suta de metri. Suporterii spanioli sunt cunoscuti pentru marea lor pasiune pentru bere. Asa ca patronii restaurantelor din Centrul Vechi isi freaca mainile bucurosi. Zecile de mii de fanatici spanioli vor umple pana la refuz locurile la terase, dar si buzunarele patronilor.

 

Barmanii cauta cele mai ingenioase retete de coctailuri ca sa fie pe gustul fanilor spanioli. Berea nu merge insa pe stomacul gol.

Trebuie asezonata cu mancare din belsug.

 

Pe ultima suta de metri sunt si pregatirile in hotelurile din Bucuresti. Si asta pentru ca rezervarile camereleor s-au dat la fel de repede cum s-au vandut biletele la finala Europa League.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”

Iar conditiile sunt dintre cele mai bune.

Suporterii infocati nu au ezitat sa apeleze nici la agentii imobiliari chiar daca pachetele oferite de acestia au fost cam piperate.

 

Chiar daca s-au cautat hotelurile aproape de stadionul national, traficul din Capitala rmane o problema majora. Asa ca primarul Sorin Oprescu se gandeste ca elevii sa aiba o zi libera pe 9 mai.

 

Cat despre siguranta meciului, mai marii Ministerului de Interne dau asigurari ca totul este sub control.

Au mobilizat 5000 de oameni ai legii si, daca va fi nevoie, numarul acestora va fi suplimentat.