Fii ajutorul cel mai inspirat al lui Moș Crăciun, cu daruri savuroase de la FineStore!

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 dec 2023, 11:06

Când eram mici, toți îi scriam lui Moș Crăciun să ne aducă vrute și nevrute. Dacă i-ai mai scrie și azi ce i-ai cere sau ce crezi că s-ar regăsi în mesajele celor cărora vrei să le faci sărbătorile și mai frumoase? Mergi la sigur și oferă-le anul acesta celor dragi cadouri speciale, pe care ți-ar plăcea să le primești la rândul tău. FineStore a pregătit deja o super listă cu reduceri speciale pentru Moș Crăciunul din fiecare dintre noi, pentru că știe câtă nevoie ai de inspirație în această perioadă!

Băuturi delicioase la prețuri speciale de Crăciun 

Santa's List de la FineStore cuprinde sute și sute de băuturi pentru toate gusturile și toate buzunarele. Proftă de ocazie să cumperi cadouri inspirate, dar și să te aprovizionezi pentru acele seri în care ai bea ceva bun. 

Ai un prieten care adoră să-și petreacă serile citind o carte bună cu un pahar de tărie sau un long drink savuros? Dăruiește-i o sticlă de rom Flor de Cana, brandul no. 1 în America Centrală, grație gustului desăvârșit obținut în urma procedeului unic de învechire lentă (Slow-Aged™) în butoaie din lemn de stejar, carbonizate în interior, folosite anterior pentru maturarea bourbonului.

Cunoști pe cineva care adoră să fumeze din când în când un trabuc? Fă-i tu cadou un coniac Frapin multiplu premiat, cu un gust nobil și o eleganță aparte, pentru a putea să le savureze împreună.

Dă culoare iernii cu cadouri de la FineStore

Pentru o femeie plină de energie, care știe să guste din plin bucuriile vieții, alege un gin G'Vine Floraison, cu calități splendide și un iz franțuzesc atipic, sau o Vodka AU filtrată prin aur, colorată și aromată, perfectă pentru a fi degustată simplă sau în mixuri delicioase. Sticla elegantă, aurie, ascunde în interiorul ei o băutură ultrapremium, al cărei gust oferă o experiență inconfundabilă. Definită de puritate, AU Vodka vine în mai multe variante și culori, în funcție de aroma pe care o poartă:  violet pentru struguri negri, bleu pentru zmeură albastră, roșu pentru punch de fructe, verde smarald pentru pepenele roșu, galben pentru ananas sau roșu intens pentru cea de cireșe.

Un cunoscător va aprecia cu siguranță un vin Masi, cu aromele sale naturale și nobile, o sticlă de Ronco di Sassi, vin seducător, cu spirit mediteranean și buchet aromatic deosebit, sau un vin Ramon Bilbao, clasic, dar cu un twist modern, proaspăt, versatil și echilibrat.

Răsfață-i pe cei dragi cu coșuri cadou de la FineStore!

O sticlă de băutură, chiar și premium, ți se pare prea puțin pentru un cadou de Crăciun? La FineStore găsești și peste 100 de modele de coșuri cadou elegante, ambalate manual, care vor fi cu siguranță apreciate. Clasice, cu vin și panettone, sau bogate și foarte bogate, cu una sau mai multe băuturi de top, ciocolată fină, praline, biscuiți delicioși cu unt și alte bunătăți și accesorii, coșurile cadou au o mare calitate: pot satisface poftele mai multor oameni dintr-o dată, atingându-și astfel scopul principal: de a răspândi magia de Crăciun.

Indiferent cui le dăruiești, toate produsele cu eticheta Santa's List beneficiază în luna decembrie, la FineStore, de reduceri consistente de prețuri; ca un bonus, odată ce ai cumpărat o băutură de pe Santa's List, ești înscris automat la tragerea la sorți pentru unul dintre cele 100 de pachete promoționale cu gin June by G'Vine, vin Ronco di Sassi, vodka Mont Blanc, prosecco Canevel și rom Barcelo. La FineStore, generozitatea nu rămâne nerăsplătită, mai ales în luna cadourilor. Comenzile sunt livrate la destinație prin curier, iar transportul este gratuit la comenzi cu valori mai mari de 199 de lei oriunde în țară. Spor la cumpărături!