Fii primul care afla ce se va intampla ASTAZI in "Iffet"! Ali Ihsan va avea parte de o veste trista

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:39

Iffet inca il iubeste pe Cemil si, fara sa vrea, aceste sentimente o vor da de gol in fata sotului ei. Cand acesta isi da seama ca Iffet inca isi iubeste fostul logodnic, este gata sa il ucida pe Cemil, insa Iffet intervine si totul capata o intorsatura cu totul neasteptata. Ali Ihsan afla ca Iffet vrea sa divorteze de el.

Betul continua sa se intalneasca cu Erhan insa nu stie ca acesta este fratele lui Ali Ihsan, iar Nil, fiica omului de afaceri si nepoata lui Erhan, va face tot posibilul ca mariajul cu Cemil sa mearga bine. Nil si Cemil se decid sa locuiasca in casa parinteasca a fetei.

Dar cum va reactiona Ali Ihsan cand va fi nevoit sa accepte sa locuiasca sub acelasi acoperis cu cel mai mare dusman al sau, Cemil? Cum va reactiona Erhan cand va afla ca tatal copilului pe care il poarta in pantece Betul este sotul nepoatei lui, Nil?

       

Nu ratati urmatoarele episoade din “ Iffet ”, in fiecare luni si marti de la ora 20:00, la Kanal D. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”