Fii regretatului artist Ion Dolanescu au recurs la un GEST SOCANT pentru a rezolva neintelegerile legate de avere

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:01

Casa parinteasca se vinde. Aceasta este singura solutie pe care o iau in calcul fratii Dolanescu pentru a pune capat razboiului pentru avere.

Oare cum s-a ajuns aici? „ Casa parinteasca nu se vinde ”, versurile cantate de regretatul lor parinte nu i-au induiosat pe fratii Dolanescu. Prefera sa-si vanda casa parinteasca, decat sa fie data unuia dintre ei, iar fratele sa primeasca o despagubire. Cel putin asta sustin avocatii, care spun ca Ionut nu a fost de acord sa achite pretul stabilit de instanta.

Nu mai vreau casa la valoarea de 685 000 de euro.

Daca mi-o dati la 300 000 o vreau, la 685 000 n-o vreau ”, a spus Codruta Cazacu. Cam acesta ar fi rezumatul bataliei. Totusi, Ionut si-ar dori in continuare casa. Cat de mult? „ Ionut Dolanescu isi doreste in continuare casa la pretul real de circulatie. Valoarea de circulatie este in jur de 250 000 de euro ”, a precizat Gheorghe Ghiorghiu. Dar e o „v aloare pe care noi o consideram modica, cat valoarea unui apartament de la Fantani ”, a replicat Codruta Cazacu.

Asa ca maretele planuri de transformare a casei din Caimatei in muzeu, par sa se naruie. „ Cineva din exterior va oferi un pret si banii se vor imparti intre cei doi frati ”, a conchis Codruta Cazacu. Pana si judecatorii par sa fie impresionati de povestea fratilor Dolanescu, asa ca le-au adresat o rugaminte avocatilor.

Instanta Curtii de Apel ne-a rugat pe noi avocatii sa vorbim cu clientii si sa-i convingen sa ajunga la o intelegere ”, a spus Codruta Cazacu.

Acesta nu este singurul razboi pe care fratii il poarta in justitie. Mai exista un proces care vizeaza drepturile de autor ale marelui artist.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO107799##

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?