Fiica adolescenta a lui Giani Kirita face ravagii printre barbati! Iata cum arata aceasta la doar 17 ani

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Giani Kirita a fost surprins de curand, in public, in compania unei tinere sexy. Toata presa a explodat crezandu-se ca aceasta este amanta fostului fotbalist.

Echipa "Teo Show" a incercat sa desluseasca misterul si a surprins-o pe Roxana Kirita la un eveniment, unde i-au cerut sa lamureasca speculatiile din presa.
Tanara a confirmat ca este fiica lui Giani Kirita si ca acesta o supravegheaza constant pentru a nu o lasa prada pericolelor din cluburi.

Intrebata ce inseamna pentru ea sa fie fata lui Giani Kirita, tanara a raspuns ca nu este tocmai confortabil, deoarece sunt si avantaje si dezavantaje.


"Dezavantajele le-am vazut deja pentru ca esti mereu in ochii presei si tot ce faci se interpreteaza si se modifica, dar sunt si avantaje, ca am mult mai multe posibilitati decat ceilalti copii, datorita tatalui meu! Vreau sa devin eu cunoscuta, nu datorita tatalui meu!", a spus Roxana.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.