Fiica Ancăi Serea a fost operată de urgență. Cum se simte Sarah în aceste momente: ”Nu mai contează nimic altceva”

Author: Madalina Maftei

”După ce o noapte întreaga a avut dureri mari și vărsături , dimineața a mers la medic”

Sursa: Instagram Anca Serea

Sarah, fiica Ancăi Serea și a lui Adrian Sînă, a trecut prin momente cumplite. Adolescenta a fost supusă la o intervenție chirurgicală care nu mai putea fi amânată.

Anca Serea este foarte activă în mediul online, acolo unde a dezvăluit că fiica ei, Sarah, a trecut printr-o intervenție chirurgicală care nu mai putea fi amânată, motiv pentru care a fost nevoită să se întoarcă de urgență din vacanță.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă fiica Ancăi Serea

Anca Serea și-a anunțat urmăritorii că Sarah este foarte bine și că nu vrea să intre în prea multe detalii care au legătură cu problemele de sănătate ale adolescentei, doar că s-a simțit foarte rău în urmă cu o seară iar

bunica a dus-o la medic de urgență.

Citește și: Anca Serea a vrut să divorțeze de Adi Sînă după 11 ani de relație și 4 copii. Care este motivul pentru care a vrut să pună capăt mariajului cu celebrul artist: „Nu îi răspund la telefon zile în șir. El mă ia cu binișorul”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vedeta a ținut să menționeze că în aceste momente grele a conștientizat că nimic nu este mai important decât să-i vadă pe cei dragi bine și, totodată, le-a transmis fanilor săi gânduri bune.

Aceasta a postat și o imagine cu fiica sa după intervenție și a lăudat-o că a fost foarte curajoasă.

”Bun gasit, prieteni dragi. Poate multi dintre voi ati observat din stories pe care le-am postat ca vacanta familiei s-a incheiat brusc, fiind nevoiti sa revenim acasa mai repede decat ne doream.

Motivul a fost ca Sarah care nu a vrut sa absenteze de la scoala si a rămas acasă, a avut nevoie de o interventie chirurgicala de urgenta, care nu suporta amanare… După ce o noapte întreaga a avut dureri mari și vărsături, dimineața a mers la medic însoțită de mama mea. Am inteles ieri, inca o data, cat de pretioasa este sanatatea noastra si a celor dragi, cat de important este fiecare moment pe care il traim si pe care ar trebui sa il pretuim la maxim.
Nu dorim sa intram in foarte multe detalii, Sarah este bine acum, multumesc lui Dumnezeu(...) In astfel de momente intelegem mai clar ca niciodata ca nu mai conteaza nimic altceva, nici timpul, nici alte detalii de care ne agățam zilnic ci doar binele persoanei iubite. Aveti grija de voi si de cei dragi, viata este atat de scurta! Sarah, ai fost f curajoasa ❤️, te iubesc!”,
a
scris Anca Serea în dreptul imaginii cu fiica sa, Sarah.

Citește și: Cum reușesc Anca Serea și Adi Sînă să umple programul copiilor: „Îi întreb de fiecare dată, încercăm să facem un program”. Anca Serea, interviu în exclusivitate la ”Teo Show”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.