Fiica Andreei Esca: "Da, as vrea sa urmez cariera mamei". Afla MOTIVUL!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

Duminica, in cadrul emisiunii "D-Paparazzi" fiica Andreei Esca face dezvaluiri despre cum isi alege hainele si ce parere are despre faptul ca mama ei apare in fiecare zi la televizor.

“Ies cu mama la cumparaturi, mai mult in weekend ”, a spus Alexia.  Intrebata daca fiica ei a inceput sa-i poarte hainele, Esca a raspuns: "Nu ii vin inca hainele mele, mai ia cate un tricou, o rochie…".

 

Alexia a mai adaugat ca si-ar dori sa urmeze cariera mamei sale si motivul este simplu:"... pentru ca vorbesc foarte mult". 

De asemenea, micuta a mai spus ca nu obisnuieste sa-si urmareasca mama la televizor. Sinceritatea

si frumusetea ei a impresionat-o pana si pe Mihaela Radulescu, care vederea ei a exclamat: “Ce frumoasa esti, Doamne Dumnezeule!”. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Nu ratati emisiunea“ D Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, in fiecare duminica, de la ora 19.45,

la Kanal D

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.