Fiica Andreei Tonciu a implinit cinci ani! Ce rochita pretioasa a purtat Rebecca si ce petrecere fastuoasa i-au organizat parintii. Imagini desprinse din filme!

Author: Alice Popescu
Andreea Tonciu, petrecere fastuoasa de ziua Rebeccai

Fetita Andreei Tonciu isi sarbatoreste astazi ziua de nastere, iar fosta finalista "Bravo, ai stil! Celenbrities" i-a organizat o super petrecere de ziua ei.

Fiica Andreei Tonciu are orice si-ar putea dori. Este un copil iubit si rasfatat din toate punctele de vedere, iar Andreea se asigura ca face tot ce ii sta in putinta ca fiica ei sa fie fericita. Astazi, Rebecca a implinit cinci ani, iar parintii ei au dat o ptrecere pentru copii fastuoasa de la care n-au lipsit dulciurile si decorurile special amenajate pentru copii.

Fiica Andreei Tonciu a implinit cinci ani! Cum a rasfatat-o vedeta

Citeste si: Theo Rose are probleme de sănătate! Anunțul făcut de artistă: "Nu mă lasă Dumnezeu deloc"

Insa, Rebecca a fost printesa balului, cum s-ar spune, deoarece a purtat o rochie absolut pretioasa. Cu toate acestea, Andreea a tinut sa ii mai implineasca Rebbecai o dorinta caci o data pe an este ziua ei, asa ca a intrebat-o in masina ce isi mai doreste.

Rebecca nu a stat pe ganduri si a spus rapid ca mai vrea o papusa, dar pe care Andreea nu va ezita sa i-l cumpere. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

In afara de cadouri si petrecerea fastuoasa, Andreea a tinut sa ii transmita si un mesaj Rebeccai si sa ii spuna cat de mult o iubeste: "8.06.2016

ora 9:07 minute, atunci am simtit ca ceva se rupe din mine si da, erai TU inima si sufletul meu! Nu pot descrie in cuvinte ce insemni pentru mine, te iubesc mai presus ca orice pe lumea asta ingerasul meu frumos! Au trecut 5 ani de cand ma faci cea mai fericita! LA MULTI ANI, INIMA MEA, sa fii sanatoasa si fericita! TE IUBESC!"

Andreea Tonciu si-a sarbatorit fiica cu mare fast

Citeste si: Theo Rose o da de gol pe Alexandra Ungureanu! Ce mesaj video i-a trimis plangand in timpul "Bravo, ai stil! Celebrities"

Andreea Tonciu si fiica ei sunt extrem de apropiate, cele doua petrecand aproape tot timpul impreuna dupa cum spunea si fosta finalista "Bravo, ai stil! Celebrities", iar cat s-a filmat show-ul de stil, cu greu au stat cele doua despartite fetita fiind foarte afectata de faptul ca mama ei lipsea foarte mult de acasa.