Fiica Annei Nicole Smith, manechin la doar 6 ani FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 19:45

Fiica fostei vedete Playboy Anna Nicole Smith - care a murit in 2007, in urma unei supradoze de medicamente - a debutat ca manechin la varsta de doar sase ani, intr-o campanie pentru Guess.

 In fotografiile pentru aceasta campanie se poate observa ca Dannielynn a mostenit parul blond, dar si trasaturile mamei sale, informeaza thesun.co.uk.

Celebra vedeta Playboy a decedat la varsta de 39 de ani, intr-un hotel din Florida, pe 8 februarie 2007, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente, la putin timp dupa ce i-a dat nastere lui Dannielynn. Fiul ei, Daniel, decedase cu cateva luni inainte, la varsta de 20 de ani, din cauza unei supradoze de droguri.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/anna-0cbc3bf757f039fe820e77cb05c198e2.jpgTimp de cateva saptamani, apropiatii lui Smith s-au certat asupra corpului ei neinsufletit, apoi asupra paternitatii fiicei acesteia, mostenitoare a unui miliardar texan, cu care admiratoarea lui Marilyn Monroe s-a casatorit, cu putin inainte de moartea acestuia. Avocatul Howard Stern a declarat ca el este tatal fetitei, insa testele ADN au demonstrat ca fotograful Larry Birkhead este tatal biologic, el primind custodia fetitei.

Intr-un interviu pentru The Sun, Birkhead spune ca i-a permis fiicei lui sa faca aceasta campanie pentru producatorul de imbracaminte Guess pentru ca micuta sa poata sa aiba ceva in comun cu mama ei.

El si-a motivat decizia de a-si lasa fetita sa munceasca spunand: "Nu cariera de model a ucis-o pe Anna Nicole. Este gresit ca eu si Dannielynn sa fim judecati pentru aceasta decizie".( sursa Mediafax)