Fiica Danei Roba, gest neașteptat față de ea, în public: „M-ai înnebunit”. Cum a reacționat mama ei

Autor: Diana Ghita

În ce fel i-a vorbit Celine Danei Roba

Sursa: Instagram Daniela Roba

Deși profesia de make-up artist îi ocupă mare parte din timp, Dana Roba nu își neglijează cele două fetițe, din căsătoria cu Daniel Balaciu.

Dana Roba are o relație foarte frumoasă cu cele două fetițe ale ei, Chantal și Celine, cu care petrece clipe de calitate ori de câte ori are ocazia. În plus, vedeta nu uită să împărtășească cu fanii aceste momente.

Ce gest a avut Celine față de Dana Roba

Joi, make-up artista a postat pe pagina ei personală de Instagram un videoclip care a stârnit amuzamentul tuturor celor din online.

Aceasta s-a filmat în timp ce se plimba prin oraș cu fetițele ei, iar la un moment dat le-a spus micuțelor că și-ar dori să facă niște poze împreună.

„Celi! Vreau să facem niște poze”,  i-a spus vedeta fiicei sale mai mici.

Însă Celine nu s-a arătat prea dornică să se pozeze, dându-i mamei sale un răspuns neașteptat: „M-ai înnebunit cu pozele tale!”.

Dana Roba s-a arătat cu adevărat uimită de reacția micuței, întrebând-o, încă o dată, ce a spus, căci nu i-a venit să creadă ceea ce i-au auzit urechile: „ Cum, cum, cum, Celine?”.

Ulterior, Celine i-a explicat acesteia că a deranjat-o din citit și că, de aceea, nu vrea să facă nicio fotografie: „M-ai înnebunit cu pozele, fată, că acum eu citesc!”.

Citește și:  ''Copiii nu vor minți!'' Dana Roba, decizie neașteptată pentru fetițele ei! Se va întâmpla la Tribunal

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Dana Roba își dorește un al treilea copil

În timp ce sora ei mai mare se amuza de întreaga situație, mama lor și-a păstrat calmul și a întrebat-o pe micuța revoltată: „Ce citești?”. 

Aceasta din urmă i-a răspuns Danei Roba, spunându-i: „O carte”.

De fapt, în zona pietonală unde se plimbau cele trei, era o plăcuță pe care, într-un chenar în formă de carte, erau scrise date istorice despre locul în care se aflau, asta citea Celine.

Văzând că nu are sorți de izbândă cu fetița ei, vedeta a lăsat-o să continue lectura, întrucât, din ce s-a putut observa, subiectul o captivase foarte mult pe micuță.

Citește și: Dana Roba, o nouă confruntare cu Daniel Balaciu: „Emoțiile sunt foarte mari”. Vedeta a anunțat când va începe procesul de divorț

Dana Roba ține foarte mult la fetițele ei și se bucură de orice moment petrecut în compania lor. Însă, deși cele două îi aduc o mare împlinire sufletească, make-up artista a mărturisit că își dorește un copil și cu actualul ei iubit, Beni.

„Fetițele îl iubesc foarte mult pe Beni. Îmi doresc, îmi doresc foarte mult, cel puțin un copil cu Beni, cel puțin. Dar după ce ne căsătorim, știi că noi nu avem voie înainte de căsătorie”,  declara vedeta acum câteva luni, conform spynews.ro.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.