Fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, marturisiri cutremuratoare, in platou la WOWbiz! Cum a decurs ultima discutie cu regretata artista? "Mi-a spus ca ne vedem la Craiova, sa facem Pastele impreuna" Codruta a mai dezvaluit, in exclusivitate, ce decizie a l

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 apr 2017, 09:35

Codruta, fiica de suflet a Ilenei Ciculete, cea despre care s-a vorbit in nenumarate randuri, de la moartea artistei, a venit in platou la WOWbiz si a facut marturisiri emotionante despre relatia speciala pe care o avea cu Ileana Ciuculete.

"Eu o iubesc de cand eram mica, parintii mei de asemenea Cand o vedeam la televizor o divinizm. Am sunat la 9 ani la numarul de pe coperta CD-ului ei. Am fost curioasa daca imi raspunde si chiar mi-a raspuns. De atunci noi am tinut legatura. Eu i-am spus ca o iubesc foarte mult. Prima oara ne-am intalnit cand am fost la emisiunea dumneavoastra cand aveam 12 ani si am creat fanclubul.


Codruta si-a adus aminte cu tristete de ultimele cuvinte pe care le-a auzit de la Ileana Ciuculete.
"Ultima oara am vorbit la telefon pe 29 ianuarie, de ziua mea. Mi-a urat la multi ani si mi-a promis ca de Paste ne intalnim la Craiova, acolo unde stau si copiii ei. Pe mine m-a sunat nora dumneaei, mi-a dat vestea si nu mi-a venit sa cred.
Am crezut ca e o gluma proasta".

Cornel Gales, un ultim tribut adus mult iubitei sale sotii
Extrem de indurerat a fost sotul artistei in toata aceasta perioada, iar acest lucru a fost sustinut cu tarie si de catre Codruta.
"Miercuri am plecat la Bucuresti, am stat la priveghi. Cornel m-a luta in brate, m-a imbratisat si mi-a spus ca Ileana nu mai este printre noi si mi-a spus ca va avea grija de noi.Apoi
Cornel m-a trimis acasa cu baiatul cel mare, Mugurel, sa raman la ei, iar el a ramas pana a doua zi de dimineata cu ea in biserica. A stat nemiscat langa ea. O alta solista din judetul Dolj si Craiova atat de valoroase nu cred ca va mai exista, De accea nimeni nu ii poate copia vocea, asa cum era ea, eleganta, o femeie foarte cocheta. Era o femeie foarte ingrijita.
Si o scama daca vedea o lua.
Eu i-am tinut mereu apararea doamnei Ileana. Nicioadata nu mi s-a intamplat sa jignes pe cineva. Mereu si-a vorbit de bine cei doi baieti, chiar si atunci cand Cristi si Mugurel nu au mai vrut sa vorbeasca cu ea.

Relatia lui cu  baietii e foarte buna, se inteleg foarte bine.
O sa faca un turneu in toata tara- Cristi, Mugurel si Cornel si vor sa cante piesele mamei lor.
Cornel se va ocupa de acest turneu.
Eu mi-am facut o promisiune atunci cand stateam la priveghi. I-am promis sa o sun zilnic pe mama ei, sa o intreb daca se simte bine, ce face, daca a mancat, daca are nevoie de ceva.
Batrana e distrusa, mereu spune ca nu poate sa mai mearga, ca are o durere imensa si ca mai bine o lua Dumnezeu pe ea decat sa o ia pe fata ei", a mai povestit Codruta la WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.