Fiica lui Adi Minune, criticată pe internet: "Păcat că nu ești asumată"

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 00:40
Karmen și Adi Minune

Fiica lui Adi Minune, Karmen, a fost criticată de către internauți.

Aflată în Dubai, într-o locație exclusivistă, alături de partenerul de viață, Karmen Minune a publicat o fotografie despre care internauții cred că este foarte editată în Photoshop.

„Nici nu îți dai seama că a folosit S@#$%^&d că sa pară că are 1'80m. Nu, deci toți credem a crescut peste noapte 😂😂/ Photoshop fail.../ Nici nu se observă că ai “tras” de picioare 😂😅/ Păcat ca nu ești asumată!!/ Se vede că ți-ai editat poza la picioare/ Fusta era în cameră, ai uitat-o?”, au reacționat internauții pe Instagram.

Karmen Minune a moștenit talentul tatălui ei la muzică și urmează cariera acestuia. Numai că fiica lui Adi Minune nu a ales manelele, ci cântă pop și R&B.

În vârstă de 23 de ani, Karmen Minune este căsătorită din 2019 cu Bogdan Căplescu, cu care are și o fetiță superbă.

Având numele de scenă Karmen, fata lui Adi Minune se cheamă în buletin Silvia Claudia Simionescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Karmen Minune a recunoscut că merge la psiholog!

Fiica lui Adi Minune le-a mărturisit fanilor, după naștere, că merge la psiholog.

”Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru.

E foarte important să știi să își controlezi gândurile, pentru că suntem oameni și cu toții avem frici, nebunii și filme în cap”, a mărturisit Karmen Simionescu, pe rețelele de socializare.

”Devenind mamă mi-am dat seama că e foarte important să știi ce dai mai departe.Și aici mă refer la comportament, la învățături, la tot ce face o mamă. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci.

Dacă ți-ai răspuns cert la întrebarea ”ce fac eu pentru sufletul meu”, foarte bine, ești pe drumul cel bun, dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu, ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață. Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și gata, s-a terminat viața. Și atunci, când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri.

Eu pentru sufletul meu mă rog și merg la psiholog. În concluzie, mersul la psiholog nu este o problemă”, a mai scris Karmen pe pagina ei de Instagram.

Tatăl ei, Adi Minune, este unul dintre cei mai apreciați și bogați maneliști de la noi din țară. Adi Minune și-a impresionat de nenumărate ori fanii cu bolizii lui de lux, marca lui preferată de mașini fiind Ferrari.

Citeste si: Adrian Minune și-a făcut super-cadou de sărbători! Uite pe ce a cheltuit manelistul 400.000 de euro: "Noua jucărie" FOTO