Fiica lui Aurelian Preda, devastată de moartea tatălui: ”Moartea tatălui meu a fost o traumă” Ce spune Anamaria Preda despre boala regretatului artist

Author: Diana Bostan
Actualizat: 20 oct 2023, 19:51

Anamaria Preda și regretatul Aurelian Preda

Sursa: Arhivă

Anamaria Preda, fiica regretatului cântăreț de muzică populară, Aurelian Preda, nu-și revine după pierderea tatălui său. Deși au trecut șapte ani de la moartea artistului, tânăra îi simte din ce în ce mai mult lipsa.

Aurelian Preda și-a pierdut viața într-o clinică din Austria, după ce s-a luptat mai mulți ani cu o boală incurabilă. Artistul a lăsat în urmă trei copii, dar cu toate acestea Anamaria Preda susține că pentru ea lucrurile sunt incerte. În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Anamaria a dezvăluit faptul că mama ei i-ar fi spus că Aurelian nu este tatăl ei biologic, însă ea îl consideră mai mult decât atât.

Anamaria Preda nu-și revine după moartea tatălui

Fiica lui Aurelian Preda a hotărât să-și facă tatăl mândru și să-i calce pe urme. Tânăra împărtășește aceeași pasiune pentru muzică ca și regretatul ei tată. Deși trecerea anilor ar trebui să-i aline durerea, Anamaria Preda susține că este din ce în ce mai rău fără tatăl ei. Aceasta a dezvăluit faptul că sunt unele momente în care are nevoie de alinarea tatălui și de un sfat.

Citește și: Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, mărturisiri cutremurătoare în platoul Teo Show! Artista riscă să piardă casa moștenită de la tatăl ei! "Cele mai traumatizante momente erau când tata leșina în brațele mele"

Aurelian Preda s-a stins din viața în momentul în care Anamaria avea vârsta de 16 ani. Moartea a venit ca un șoc peste copila de atunci, mai ales că tatăl ei nu i-a arătat niciodată cât de rău se simte și a încercat să mascheze boala.

Anamaria susține că ultima oară când a vorbit cu tatăl ei a fost înainte să plece la Viena, apoi acesta nu i-a mai răspuns la mesaje.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”La mine a fost o traumă și m-a marcat. În continuare mă simt marcată de acest aspect, am fost și la terapeut.

Eu cred foarte mult în Dumnezeu, mă rog și asta m-a ajutat foarte mult. După moartea lui au urmat mai multe evenimente nu tocmai frumoase, dar am ajuns în punctul în care sunt liniștită ”, a dezvăluit Anamaria Preda în cadrul emisiunii ” Online story by Cornelia Ionescu ”.

Fiica lui Aurelian Preda a fost protejată de către tatăl său

Regretatul artist s-a luptat mulți ani cu boala, însă n-a vrut ca fiica lui să-l vadă că suferă, așa că încerca să ascundă faptul că se simte rău.

Deși era doar un copil, Anamaria a început să înțeleagă încă de la vârsta de 3-4 ani ce se întâmplă cu tatăl său.

Citește și: Din nou in doliu: "Dumnezeu sa te odihneasca in pace" Mesajul dureros postat de fiica lui Aurelian Preda

”Primele semne au fost pe la 3-4 ani. Mergeam cu el la evenimente și leșina în mașină.

Intra în crize din cauza tumorii pe creieri pe care a avut-o, dura vreo două ore. Era ca o stare de comă, trebuia să i se facă respirație gură la gură. Acestea cred că au fost cele mai șocante lucruri”, a mai mărturisit Anamaria Preda.

Anamaria Preda a dezvăluit faptul că tatăl ei și-a dorit foarte mult să cânte, indiferent de genul de muzică. Tânăra susține că pandemia i-a adus o stare de depresie, iar acest lucru a distrus multe lucruri frumoase în viața ei.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?