Fiica lui Corneliu Vadim Tudor face dezvăluiri emoționante despre acesta! Când s-a stins din viață ,,a fost ca o eliberare pentru el''. Lidia Vadim a vorbit în exclusivitate la emisiunea ,,În oglindă''

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 aug 2023, 23:51

Lidia Vadim face dezvăluiri, în exclusivitate, la emisiunea ,,În oglindă''

Sursa: Facebook; captură foto YouTube

Lidia Vadim, fata lui Corneliu Vadim Tudor, a fost invitată la emisiunea ,,În oglindă''. Aceasta a vorbit atât despre copilărie, cât și despre tatăl ei în cadrul ediției din 12 august a emisiunii.

Lidia Vadim este fiica cea mare a răposatului scriitor și politician Corneliu Vadim Tudor. După moartea acestuia, Lidia a preluat cunoscuta revistă ,,România Mare”, ducând mai departe munca tatălui său.

Citește și: Lidia Vadim Tudor, transportată de urgență la spital! Ghinioanele se țin lanț de fiica tribunului Corneliu Vădim Tudor

Cum a fost copilăria Lidiei Vadim

În cadrul emisiunii, „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Lidia a vorbit despre copilărie, familie și despre cum era tratată la școală, sub eticheta de ,,fiica lui Vadim''.

Aceasta dezvăluie faptul că nu a avut o viață obișnuită, deoarece atât ea, cât și sora ei erau însoțite, în permanență, de bodyguarzi. De asemenea, ea a povestit că era persecutată de către profesori, la școală, din cauza faptului că era fata lui Vadim Tudor.

,,Țin minte și acum că am primit 100 de probleme de făcut, de pe o zi pe alta, pentru că eram fiica lui Vadim sau, de exemplu, în clasa a II-a, îmi luam rigle pe palmă tot pentru că eram fiica lui Vadim. Nu vreți să știți când a auzit că fiica lui e bătută la palme(...). După aceea n-a mai fost, acea profesoară n-a mai fost în școală.''

, a spus Lidia.

Conform spuselor Lidiei, regretatul politician a fost un tată protectiv, care nu și-a lăsat fiicele să vadă ce înseamnă independența. De aceea, imediat după moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fata cea mare a acestuia a întâmpinat mari dificultăți în a se descurca fără tatăl ei. 

,,Când a murit tata eu aveam 25 de ani și mi-am dat seama că eu nu știu să mă descurc singură.

Ne-a supra protejat. Tata nu ne-a pregătit pentru chestia asta.'',  a mai declarat Lidia Vadim.

Citește și: Necazurile nu mai contenesc în familia regretatului Vadim Tudor! Primele declarații ale Lidiei, după ce s-a aflat că a rămas văduva, la doar patru luni de la căsătorie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cum era viața de familie a lui Corneliu Vadim Tudor

De asemenea, ea dezvăluie faptul că tatăl ei trăia, mai mult, izolat într-o lume proprie, creată în biroul său personal, unde nici măcar soția nu putea să intre, fără permisiunea acestuia. Lidia mai spune că, atunci când ajungea acasă, fostul scriitor petrecea puțin timp alături de familie, după care se închidea în biroul lui și lucra până târziu.

,,El era în universul lui, pe care și-l crease sus la etaj, în care mama nu intra decât atunci când el îi permitea să intre. Spre exemplu, el venea seara, la 22:00, acasă, mânca, se punea la televizor, iar, după aia, se punea și lucra și mama stătea după el toată noaptea.'',  a mărturisit fiica cea mare a lui Vadim, despre tatăl ei.

Imediat după decesul fostului politician, familiei acestuia a început să-i fie din ce în ce mai greu din punct de vedere financiar. Potrivit afirmațiilor Lidiei, tatăl ei nu avea niciun ban pus de o parte înainte de a muri, ci avea doar o mare datorie, pe care a lăsat-o soției și fiicelor sale. 

,,Din 2008, de când el n-a mai intrat în Parlamentul României, tata niciodată nu a strâns un leu și în momentul în care n-a mai intrat în parlament noi eram pe 0. În momentul în care el a murit, aveam la tipografie o datorie de 50.000 de lei. Eu nu știam de ea, dar nu știa nimeni. '',  a spus Lidia Vadim.

Întrebată de când a început familia ei să remarce că tatăl ei nu mai era bine la capitolul sănătății, fiica lui Vadim Tudor a răspuns că: 

,,Știu că o lună a stat închis la el în cameră și am zis: ''Cum a intrat în moarte cerebrală? Adică tot ceea ce stocase creierul lui nu mai e?''. Și ni s-a zis că, dacă va supraviețui, va rămâne o legumă''. 

Însă, în cele din urmă, medicii au anunțat-o pe Lidia și pe familia ei, cu părere de rău, că: ,,Nu am mai putut să facem nimic''.

Cu toate acestea, fiica cea mare a lui Vadim Tudor este de părere că: ,,În momentul în care a murit, a fost ca o eliberare pentru el''.

Citește și: La câteva zile după ce a visat că tatăl ei a făcut un atac cerebral, Smaranda era anunțată că Serghei Mizil se simte rău și urmează să moară. Prin ce a putut să treacă fiica afaceristului vara trecută: „Mi s-a făcut rău”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?