Fiica lui Gheorghe Dincă, succes în instanță. Daniela a câștigat o sumă uriașă în urma unui proces

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 iul 2022, 01:40
Fiica lui Gheorghe Dincă, victorie în instanță
Sursa: Facebook

Daniela, fata lui Gheorghe Dincă, a câștigat suma de 5.000 de euro în urma unui proces controversat cu un om de afaceri din Oradea și cu alți doi italieni.

Tragedia din Caracal  a marcat întreaga țară, iar unul dintre personajele cheie în acest caz este chiar Daniela, fata lui Gheorghe Dincă. Femeia a câștigat un proces important împotriva unui om de afaceri din Oradea și altor doi italieni care i-au adus injurii grave. Daniela s-a ales cu suma de 5.000 de euro după câștigarea în instanță.

Fiica lui Gheorghe Dincă, victorioasă în instanță

După ce a câștigat procesul, Daniela a câștigat suma de 5.000 de euro. Fiica „monstrului din Caracal” s-a luptat cu un om de afaceri din Oradea și cu doi italieni, care au acuzat-o că ar fi fost implicată în traficul de arme și cel de persoane.

Citeste si: IMAGINI de COSMAR! Jador, jefuit si si cu masina sparta. In ce hal a ajuns bolidul cantaretului. Ce i-au furat: "Va rog eu, lasati-l la o sectie de politie, trebuie sa ajung in Germania"

Cu toate injuriile aduse, Daniela a demonstrat anchetatorilor că toate acuzațiile care i-au fost aduse sunt false și că ea este nevinovată. Fata lui Gheorghe Dincă i-a judecat pe cei trei bărbați după ce aceștia au transmis în public acuzații controversate și false la adresa ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Afaceriștii italieni Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, dar și omul de afaceri Cilian Nicolae Cristian au declarat că Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, se ocupa de un domeniu de vânătoare și acolo se ocupa de prostituția fetelor.

Daniela a vrut despăgubiri de 50.000 de euro

În urma investigațiilor, s-a aflat că cei trei bărbați erau invidioși pe faptul că Daniela a moștenit o companie renumită și o avere foarte mare de la fostul ei partener, care încetase din viață acum câțiva ani.

Citeste si: Mama copiilor căzuți de la etaj ar putea să nu aibă dreptul de a avea grijă de-al treilea copil. DGASPC a depus cererea în instanță

Daniela a ieșit învingătoare din acest proces, și deși ceruse despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, procurorii au decis că trebuie să i se înmâneze doar 5.000 de euro. Cei trei bărbați, totuși, nu s-au lăsat învinși și au contestat hotărârea judecătorilor. 

Deci, procesul în care a fost implicată Daniela împreună cu italienii Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco, dar și afaceristul Cilian Nicolae Cristian urmează să fie reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.