Fiica lui Gigi Becali a dat prima proba la limba romana la BAC!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 18:15

Ani de liceu cu emotii la bacalaureat! Astazi, are loc prima proba pentru elevii de clasa a douasprezecea, proba orala la Limba Romana.

Si cum prima imagine conteaza, liceenii s-au imbracat la patru ace, doar, doar sa-i convinga pe profesorii examinatori ca merita un calificativ mare. La un liceu de top din Capitala am surprins-o si pe fata cea mare a lui Gigi Becali, cand tocmai iesea de la examen.

Cu mari emotii, dar si ganduri mari s-au trezit liceenii de clasa a douasprezecea in aceasta dimineata! Unii s-au imbracat la patru ace, altii mai lejer, dar cu totii au luat-o in aceeasi directie: la prima proba a examenului de bacalaureat, Proba Orala la Limba Romana.

La cat sustin ei c-au invatat, nici n-ar trebui sa luam in calcul c-ar fi..mai putin „exceptionali”!

Si fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata, in jurul orei noua, la un liceu de top din Centrul Capitalei, pentru a sustine Proba Orala la Limba Romana. In jurul orei zece, Teodora Becali  a iesit din curtea liceului.
Imbracata cu o camasa alba si o pereche de pantaloni negri, Teodora Becali n-a scos niciun cuvant! A schitat un zambet discret, apoi...a
plecat cu geanta pe umar. Sa intelegem din zambetul ei ca a trecut proba cu brio?!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La coltul strazii o astepta o masina a familiei, la volanul careia se afla unul dintre bodyguarzii tatalui sau. Cat despre  dificultatea probei de astazi ne-a lamurit un alt candidat:„ A fost foarte usor! Se pare c-am avut noroc!”
Proba orala la Limba Romana continua si maine.

Urmeaza, apoi, alte sase probe la care liceenii vor incerca sa demonstreze ca n-au trecut prin scoala ca gasca prin apa.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.