Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani! Cum arată astăzi Irinuca!

Author: Marina Ionescu
Cum arată fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor la 14 ani!

Irina Columbeanu a împlinit 14 ani, iar mama sa, Monica Gabor, a fost printre primele persoane care i-au transmis Irinei un gând bun.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Columbeanu și a lui Irinel Columbeanu, a împlinit deja 14 ani, iar acum este o adolescentă.

Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a împlinit 14 ani!

De ceva timp, aceasta s-a mutat în America, alături de mama sa și de Mr. Pink, omul de afaceri alături de care și-a refăcut viața, după divorțul de Irinel Columbeanu.

Cum problemele financiare nu s-au mai terminat pentru omul de afaceri de la Izvorani, acesta a decis ca fiica lui să se mute în America, la mama sa.

Viața de acolo pare că îi face foarte bine fiicei sale, pentru că este mereu zâmbitoare, mai ales că acum are și un frățior, pe fiul lui Mr. Pink, care locuiește și el alături de Monica și de Irinuca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Monica Gabor şi Mr. Pink, sărbătorile în familie alături de copii! Cum sărbătoreşte Crăciunul fosta soţie a lui Irinel Columbeanu

Cu toate că apar atât de multe postări cu Irinuca, în social media, fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a gândit să le facă o bucurie fanilor fiicei sale, așa că a postat o fotografie cu ea, alături de un mesaj emoționant.

Internauții au putut observa că, la cei 14 ani ai săi, Irinuca începe să semene tot mai mult cu mama ei, Monica Gabor, căci cele două au trăsături extrem de asemănătoare.

„Fericirea m-a găsit când te-am născut, acum 14 ani, iar de atunci, este mereu prezentă în viața mea.
Cu fiecare zi de naștere care trece, mă uimești din ce în ce mai mult.

Te-ai dovedit a fi o persoană extrem de inteligentă, distractivă, grijulie, care oferă atât de mult. De-abia aștept să văd ce îți rezervă viitorul. Să ai o zi de naștere minunată, iar toate dorințele să-ți devină realitate” este mesajul postat de Monica Gabor, în dreptul fotografiei cu Irinuca.

Citeste si: Cum a pierdut Irinel Columbeanu o avere colosală! Omul de afaceri a enumerat motivele în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”: “Banii se pot pierde foarte ușor!”

Irinuca a devenit o adevărată domnișoară și are un real succes în mediul online, asta după ce și-a lansat și un vlog cu care face furori pe YouTube! Ea trăiește alături de mama sa în Malibu, dar petrece timp și cu Irinel Columbeanu, atunci când vine în România!