Mirela Retegan se retrage de la conducerea trupei Gașca Zurli! Fiica acesteia preia frâiele! Primele declarații: „A fost cu emoții… ”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 mar 2024, 15:56

Fiica Mirelei Retegan preia ștafeta! Tânăra e pregătită să calce pe urmele mamei sale și să conducă Gașca Zurli: „Nu am ratat niciun spectacol”

Sursa: Facebook Mirela Retegan

Maya, în vârstă de 22 de ani, preia conducerea Gașcăi Zurli, continuând legătura familială și pasiunea pentru muzică și teatru pentru copii, inițiată de mama sa, Mirela Retegan.

Tânăra artistă, care și-a petrecut copilăria alături de membrii trupei, a revenit în țară după studiile în Londra, pentru a continua munca începută de mamă sa.

Maya Retegan e pregătită să preia ștafeta

Fiind prezentă constant la repetiții și spectacolele Găștii încă din copilărie, Maya a dobândit o experiență și o înțelegere profundă a spiritului și a valorilor trupei. Astfel, în urma unor schimbări în componența Găștii Zurli, Maya a preluat frâiele, aducând o nouă energie și prospețime în proiectul îndrăgit de copii și părinți deopotrivă.

Citește și: Ce face Fetița Zurli, după ce s-a restras din Gașca Zurli: „E minunat. Reiau aceeași rutină” Vero Căliman a fost surprinsă într-un loc total neașteptat

Pe lângă activitatea sa de prezentator și coordonator „Gașca Zurli”, Maya își menține și relația strânsă cu mama sa, călătorind împreună și participând la diverse evenimente și spectacole. Recent, tânăra a impresionat publicul la un spectacol în Cluj-Napoca, loc pe care îl consideră special, urmând astfel tradiția și pasiunea pentru artă transmisă din generație în generație în familia Retegan.

„În toți anii de spectator-învățăcel Zurli am încercat să nu ratez, niciodată, spectacolele la Cluj. Sala e specială, la fel și oamenii, dar mai ales bunica mea locuiește în apropiere și știu că ori vine ea, ori merg eu. Săptămâna trecută am avut primul spectacol Bucurie în Farfurie la Cluj. Prin urmare, a fost cu emoții… Bune toate, dar puternice(...) La un moment dat auzeam cuvinte rostite cu vocea mea, cuvinte frumoase și puternice, dar nu știam cine vorbește.

Nu mai eram Maya, de o știți voi toți. Pentru prima dată am găsit-o pe Maya, prezentatoarea Zurli”, a scris Maya în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce s-a destrămat gașca Zurli

Cea mai apreciată gașcă de copii s-a destrămat, după plecarea a trei membri, printre care și fetița Zurli. Mirela Retegan, fondatoarea „Gașca Zurli”, a explicat motivele care au dus la decizia celor trei de a pleca din echipă.

Citește și: Drama din spatele zâmbetului Fetiței Zurli: Vero Căliman “Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău…”

„Au ales momentul așa cum au considerat ei. Noi am avut aceste discuții, știam că lucrurile o să se întâmple în felul acesta. Firma este pregătită să meargă mai departe.

Nu ne-am certat, dar toate despărțirile sunt grele. E foarte greu și pentru ei. E foarte greu după 14 ani să faci altceva în viață. Eu îi înțeleg și îi susțin din tot sufletul pe ce au de făcut.

Nu e un moment ușor, dar cu siguranță ne vom întâlni în alte proiecte mari, când o să facem evenimente mari. A fost foarte greu, weekend de weekend, să pleci joia de acasă și să te întorci lunea. E normal să vrei să ai și tu o familie, să faci copii, să te căsătorești. Lucrurile sunt într-o transformare în viețile noastre.

Eu sunt foarte recunoscătoare că au stat până acum,”  a spus  Mirela Retegan, la un post de radio.