Fiica Oanei Roman a întâlnit-o pe iubita lui Marius Elisei, iar vedeta a reacționat „Ea are nevoie ” Cu ce se ocupă actuală iubită a lui Marius Elisei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 27 iun 2024, 04:15

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei a anunțat că și-a refăcut viața

Sursa: Instagram

Marius Elisei a recunoscut faptul că și-a refăcut viața după divorțul de Oana Roman. Așa cum era de așteptat, Oana a făcut o serie de declarații în ceea ce privește relația fostului soț.

Oana Roman a simțit nevoia să-și exprime părerea cu privire la actuala relație a fostului soț, fiind asaltată de întrebări. Vedeta a recunoscut faptul că Isa a întâlnit-o pe iubita lui Marius Elisei.

Oana Roman a avut prima reacție după anunțul făcut de Marius Elisei

Marius Elisei a recunoscut că are o relație și că fiica lui a întâlnit-o deja pe actuala iubită.

Acesta a fost momentul în care Oana Roman a reacționat și a făcut primele declarații în acest sens.

Citește și: Oana Roman a recunoscut! Ce intervenții estetice are vedeta?

Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi.

Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști(...) 
Și ca să închei, spun încă o dată, sunt extrem de împăcată și de liniștită și de bucuroasă că el este bine, că Isa poate, în sfârșit, să se bucure de
amândoi părinții în mod liniștit, cu fiecare în parte”
a spus Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Vedeta se declară mulțumită și bucuroasă de faptul că fostul soț și-a refăcut viața și speră că acum cei doi se vor înțelege mai bine de dragul Isei, iar sarcinile vor fi împărțite echitabil. Oana Roman nu s-a arătat deranjată de faptul că fiica ei a întâlnit-o deja pe actuala iubită a tatălui său.

Citește și: Marius Elisei, cină romantică cu Oana Roman „M-a sunat cineva de ziua mea duminică” Cum s-a întâmplat totul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă, sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem pe Isa și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, dacă se poate, și în mod cat mai corect și mai serios pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice amândoi în creșterea ei” a

mai spus Oana Roman.

Marius Elisei și noua iubită au planuri mari împreună

Deși sunt împreună de doar trei săptămâni, Marius Elisei și iubita au planuri de viitor împreună, iar acesta pare dispus să meargă pentru a doua oară la altar. 

Citește și: Cât de mult a slăbit Oana Roman! Cum a arătat vedeta înainte: „Ca să nu mai fie iar interpretări”

În vârstă de 37 de ani, Marius Elisei nu vrea să divulge identitatea iubitei sale, ci doar faptul că este cu trei ani mai mare decât el și că este de profesie terapeut. Acesta nu exclude posibilitatea unei căsătorii, însă cei doi vor lua lucrurile pas cu pas.

Citește și: Lovitură pentru Oana Roman! Marius Elisei și-a refăcut viața: ,,Am tot ce îmi doresc”. Cum a reacționat fosta lui soție

Marius Elisei susține faptul că noua lui iubită este extrem de calmă și că iubește copiii, iar Oana Roman a aflat despre întâlnirea dintre Isa și iubita fostului soț chiar de la cea mică.

Oana Roman și Marius Elisei au fost căsătoriți timp de zece ani, iar din relația celor doi au rezultat un copil, micuța Isabela. Cei doi au hotărât să se despartă definitiv în urmă cu câteva luni și să păstreze legătura doar de dragul copilului.