Fiica Roxana Ciuhulescu isi mosteneste mama dar: "As prefera sa gateasca bine, mai bine decat sa stie sa parcheze"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:56

 

Fiica Roxana Ciuhulescu isi mosteneste mama: "As prefera sa gateasca bine, mai bine decat sa stie sa parcheze"
Roxana Ciuhulescu este foarte mandra de fetita ei.
Ana face sport si balet, iar vedeta de televiziune ar prefera ca fiica ei sa nu mosteneasca pasiunea pentru senzatiile tari pe care o are ea.
"E o zvapaiata, seamana cu ma-sa din punctul asta de vedere.
Ma bucur ca m-a mostenit, ii place sportul, face inot, balet, echitatie, gimnastica. Este gratioasa, finuta, cocheta, trasaturi pe care nu le-am avut, eu am fost mai baietoasa", a spus Roxana la WOWbiz.
"Sper sa nu mosteneasca aceste calitati ale mele, sa fie cuminte, un adult care sa nu faca toate nebuniile. As prefera sa gateasca bine, mai bine decat sa stie sa parcheze. Eu sunt anti-talent in bucatarie", a explicat ea.

Ana face sport si balet, iar vedeta de televiziune ar prefera ca fiica ei sa nu mosteneasca pasiunea pentru senzatiile tari pe care o are ea.

" E o zvapaiata, seamana cu ma-sa din punctul asta de vedere. Ma bucur ca m-a mostenit, ii place sportul, face inot, balet, echitatie, gimnastica. Este gratioasa, finuta, cocheta, trasaturi pe care nu le-am avut, eu am fost mai baietoasa", a spus Roxana la WOWbiz.



" Sper sa nu mosteneasca aceste calitati ale mele, sa fie cuminte, un adult care sa nu faca toate nebuniile. As prefera sa gateasca bine, mai bine decat sa stie sa parcheze. Eu sunt anti-talent in bucatarie", a explicat ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi cat este de draguta fetita Roxanei Ciuhulescu!