Fiica si nepotul lui Nicolae Guta au slabit uluitor! Au dat aproape 20 de mii de euro pe operatiile care i-au ajutat sa scape de peste 100 de kilograme!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 17:50

Nicoleta Guta si fiul ei cel mare au slabit foarte mult. Impreuna au dat jos peste 100 de kilograme.

Gabriel cantarea 150 de kilograme. fiica lui Nicolae Guta avea vreo 90 de kilograme. Diferenta este uluitoare!
"Tata ma certa cand il vedea, imi reprosa ca nu iau masuri, dar ce era sa ii fac eu? Nici noua nu ne vine sa credem! Doamneeee, bine ca am scapat!", a spus Nicoleta.

Cred ca are emotii, vreau sa fiu langa el! singura noastra problema a fost mancarea! Mama mea gateste foarte bine.

Si atunci noi mancam de toate: sarmale, jambon. Toate astea se acumuleaza!


Nicoleta: El a tot tinut nenumarate diete de-a lungul timpului. Facea si sala, cate sase ore pe zi!

Gabriel facea sala, dar eforturile lui erau in zadar! "Incercam sa slabesc. Faceam cardio, alergam. Am reusit sa slabesc 45 de kilograme. Dar nu m-am mai tinut de treaba. Aveam un stil de viata haotic, mancarea era buna.

Am avut ceva probleme de sanatate, dar nu din cauza lor ajunsesem asa. Mancam cat doi oameni la loc"


Gabriel: Pana nu ma saturam, nu ma ridicam de la masa. Sarmale, burgeri, cola, multe altele. Fast-food! Aveam un stil de viata haotic. Mancam de 3-4 ori pe zi.

Nicoleta cantarea si ea in jur de 90 de kilograme. Daca fiul ei si-a facut by-pass gastric sleeve, ea si-a taiat stomacul!
Nicoleta: Eu nu mancam mult.
Nu mancam mult, dar mancam des. Dar viata pe care o duc... Nopti nedormite. Mancam la nunti, acasa... Ciocolata, tort, carne. Am tinut multe diete. Am tinut si Dukan. Am slabit 9 kilograme si intr-o luna am pus inapoi 10 kilograme! Am pus mai mult!

Gabriel: Mergeam la sala, dar cand scapam la mancare, o faceam lata! Nicolae Guta a avut si el o contributie majora in transformarea lor!

Nicoleta: Tata era stresat, era cel mai stresat dintre noi.

Se lua de mine de fiecare data, imi reprosa ca nu iau masuri. Ce era sa ii fac eu? Acasa manca pui, salata, in oras manca numai prostii. Am mers cu el la doctor, i-am facut analize.

Nicoleta: S-a simtit bine dupa operatie. A costat mult! Pentru multi e o suma mare! Operatia lui a costat 10 mii de euro, a mea 8500-9000 de euro. Operatia lui se face la peste 100 de kilograme.
Eu aveam 90!

Gabriel: Am iesit in oras inainte de operatie. Am mancat mult in seara aia, am facut dezmat! A doua zi am mers la operatie! Nu am avut niciun fel de problema!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Nicoleta: Nu a avut rabdare sa stea acolo.
Plangea ca el vrea acasa. Dupa o zi l-au externat.

Gabriel: La inceput a fost greu. Eram obisnuit sa mananc mult si des. Mintea imi spunea sa mananc, dar stomacul nu putea. Nu era loc!

Sase luni trebuie sa tin un regim anume, dupa aceea poti sa incepi sa gusti si din altele.

Nicoleta: Pentru mine nu a fost usor. Eu am mai stat trei zile in plus in spital. Nu stiu de ce. Nu trecea apa bine prin stomac. Mi se umplea gura cu apa. Mi-au scos sonda, mi-au bagat-o iar, pe viu, prin nas. A inceput chinul acasa. 12 zile am baut ceai si supa. Doar zeama strecurata. Am prins Pastele asa. Imi parea rau, plangeam. Acum nu-mi mai pare rau!

Nicoleta: Am voie sa mananc de toate, dar fara sa fac abuz.
Nicolae Guta a intervenit si el prin telefon. "Daca nu are grija ce mananca, o sa se ingrase la loc. Eu am slabit natural, putea sa o faca si el. Dar important este ca a slabit. Sa fie atent ce mananca, ce face de-acum inainte", a spus manelistul la WOWbiz.  

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 

Taguri: