Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, distruse de durerea pierderii tatalui lor! Uite care au fost ultimele cuvinte ale tribunului in drum spre spital

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:25

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor au vorbit cu Teo despre despratirea de tatal lor. Eugenia si Lidia erau transfigurate de durere, insa cu demnitate, au povestit despre ultimele ore din viata politicianului.

"Avea o gheara in piept, stari de voma. Am inteles ca astea sunt simptomele infarctului. Nu a vrut sa mearga la doctor. 'Nu ma duc. Stau acasa! Ce sa fac eu la spital?'. Dar se plangea ca nu se simte bine. Ieri nu mi-a spus nimic. A intrat mama la mine in camera, m-a trezit sa imi spuna ca trebuie sa il ducem la spital. 'Eu mor. Eu nu mai ajung la spital.

Mama, vin la tine, astazi e ultima mea zi'. A sunat la Salvarea, iar ambulanta nu a venit atat de repede cat am fi vrut. Asa ca l-am urcat in masina si a plecat cu mama la spital, eu am ramas acasa, a declarat Eugenia la Teo show.

Ne-am dat seama ca este in stare grava atunci cand a decis sa sune la Salvare. El avea fobie de spitale", a mai spus si Lidia.##VIDEO1439

Tata s-a simtit rau de joi, dar nu a vrut sa mearga la spital pentru ca ii era frica ca il vor interna. In weekend s-a simtit bine, dar luni dimineata a zis ca are o gheara in piept si ca nu poate sa respire. Nu a vrut la spital, dar dupa o ora a sunat la SMURD. Se temea ca moare. Treceau minutele greu si am decis sa il duc la spital.

La camera de garda a facut primul stop cardiac si asta a fost. Medicii au spus ca este foarte grav, trebuia sa il ducem mai devreme la spital. Tata niciodata nu isi arata suferinta. Diabetul i-a agravat starea. Lui tata ii era frica de spital si doctorii lui se rugau de noi sa il ducem la analize, dar lui ii era frica."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 

 

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.