Fiii lui Ion Dolănescu continuă să se certe pe avere, la 13 ani de la moartea artistului: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 ian 2023, 07:40

Fiii lui Ion Dolănescu continuă să se certe pe avere, la 13 ani de la moartea artistului: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”

Sursa: Twitter

Frații Dolănescu se ceartă chiar și în ziua de azi, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, pe averea lăsată de regretatul artist. Dragoș și Ionuț nu s-au împăcat, mai mult de atât, Dragoș Dolănescu crede că nu se va mai împăca vreodată cu Ionuț.

Ionuț și Dragoș Dolănescu se ceartă în continuare pe averea lăsată în urmă de Ion Dolănescu. Războiul fraților continuă de 13 ani, de când regretatul artist a încetat din viață, potrivit Ego.ro

Fraţii Dolănescu, război pe averea lăsată de Ion Dolănescu

Dragoş şi Ionuţ Dolănescu sunt în continuare în conflict când vine vorba despre averea lăsată de tatăl lor, Ion Dolănescu.

Cu toate că au trecut 13 ani de când regretatul artist de muzică populară a trecut în neființă, cei doi încă se ceartă pe averea acestuia.

Pe lângă asta, Dragoş Dolănescu consideră că nu se va împăca vreodată cu fratele său, Ionuț.

Citeste si: Cum arată Maria Ciobanu la 84 de ani. S-a spus despre cântăreață că ar fi bolnavă

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi.

De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a mărturisit Dragoș Dolănescu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dragoș a mai declarat că îi este dor de casa din Caimatei, acolo unde tatăl său şi-a petrecut ultimii ani din viață.

„Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat.

Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare.”, a povestit Dragoș Dolănescu.

Citeste si: Maria Ciobanu se confruntă cu probleme grave de sănătate. Care este, de fapt, motivul pentru care nu a mai venit în România

Ion Dolănescu a decedat în 2009, după ce a suferit un infarct.

De atunci, Dragoș și Ionuț au început un adevărat război pentru averea de aproape un milion de euro.

Judecătorii au hotărât ca Ionuţ Dolănescu să păstreze casa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro şi cu drepturile de autor, de aproximativ 70.000 de euro.

Dragoş Dolănescu a moștenit vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, care costă 300.000

de euro.

În continuare, cei doi frați se ceartă pe casa din Str. Hagi Dina, dar și pe terenurile din Butimanu și Tunari.