Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Author: Daniela Iliuta
Foto(4)

Furkan Palali este catalogat astăzi drept unul dintre cei mai talentați și carismatici actori din tânăra generație în Turcia.

Furkan Palali are doar 35 de ani, însă a acumulat peste zece ani de experiență pe platourile de filmare, jucând în seriale și filme artistice de excepție, ce i-au adus mari succese și l-au propulsat treptat printre cei mai apreciați actori tineri din Turcia. Publicul din Romania l-a cunoscut recent in serialul Ma numesc Zuleyha, in care joaca rolul Fikret. 

Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia!

Furkan Palali s-a născut pe 27 octombrie 1986 în Konya, un oraș cu rezonanță istorică. Tânărul Furkan a absolvit Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universitățîi Hacettepe. Iar ulterior a studiat și Masterul în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara.

În timpul masterului, Furkan Palali a urmat și cursuri intense de actorie de la celebrii actori Tuncay Özinel și Ferdi Merter.

Actorul a fost fotomodel o perioadă și a participat la concursul Cel mai bun model al Turciei în anul 2011, unde a câștigat primul loc. Acesta are înălțimea de 1,90 metri și un aspect fizic uluitor, care a cucerit mii de fane.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Furkan Palalı a primit primul lui rol într-un serial de televiziune în anul 2010, în producția Küçük Sırlar, care i-a adus și primul pas către celebritatea mult dorită.

Au urmat multe alte roluri în seriale importante care l-au ajutat să evolueze și să ajungă rapid în topul celor mai apreciați actori din breaslă tânăra. In anul 2020 Furkan a fost cooptat sa joace in serialul Ma numesc Zuleyha, rol care i-a adus de asemenea mare succes. 

Dincolo de platourile de filmare, Furkan Palali este un bărbat discret și foarte ambițios.

Acesta nu obișnuiește să își expună viața personală în mediul virtual, ci preferă să vină în atenția publicului doar cu activitatea să profesională. Furkan are o relație specială cu părinții săi, pe care ii adoră și alături de care petrece mult timp atunci când nu se află pe platorile de filmare, în cadrul unor proiecte importante. Pe lângă actorie și modeling, Furkan Palali mai este pasionat și de echitație, pe care o practică deseori pentru a se relaxa și a se bucură de natură.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.