Fikret din serialul "Mireasa din Istanbul", de la tanarul rebel la celebrul actor de azi! Iata cum arata Salih Bademci inainte de a merge pe drumul spre celebritate!

Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 oct 2018, 10:06
video Foto(7)

Salih Bademci este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului din Turcia.

Salih Bademci s-a nascut in 1984, in Izmir, intr-o familie de actori talentati. Dornic sa calce pe urmele parintilor sai, Salih Bademci a decis sa renunte la viata sa destul de rebela pana la varsta majoratului, cand adora muzica rock. Acesta a urmat studiile Conservatorului de Stat din Istanbul, sectia Actorie, si in anul 1994 a avut prima experienta cinematografica, in filmul "Mıymıntılar Krali", iar in 2007, a interpretat primul sau rol intr-un serial de televiziune, cu personajul Muzaffer.


Talentul sau desavarsit l-a recomandat pentru multe alte roluri importante, care i-au adus un succes rasunator. Intre 2010-2013 a jucat in serialul "Tradarea", rolul Hakan care i-a adus un plus de notorietate, in 2014 "Zeytin Tepesi" si "Ulan Istanbul", in 2015 "Kiralık Aşk", iar anul acesta a fost cooptat in productia de succes "Mireasa din Istanbul", in care joaca alaturi de mari actori.

Citeste si: Kiymet din serialul "Mireasa din Istanbul", relatie speciala cu colegii sai mai tineri, alaturi de care joaca in indragita productie! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra Nergis Corakci alaturi de discipolii sai!


Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Salih Bademci a acordat aceeasi atentie si iubitei sale, Imer Ozgun, care i-a fost alaturi inca din anul 2014,  cand au devenit un cuplu solid.
Cei doi indragostiti au decis sa isi uneasca destinele in anul 2015, intr-un cadru de poveste, alaturi de rude si de cei mai apropiati prieteni si colegi de breasla.