Fikret este arestat! Afla ce anume declanseaza din nou furtuna la conacul Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 dec 2018, 09:44
video Foto(9)

Fikret este arestat, fiind acuzat de trafic de droguri.

Dupa mustrarile Esmei, Ipek pare ca si-a revizuit atitudinea si prioritatile in ceea ce priveste familia Boran. Mai mult, Ipek mijloceste impacarea dintre Garip si Esma, dupa ce acestia au avut serioase divergente din cauza copiilor lor.

Adem isi viziteaza mama si incearca sa ajunga la un consens cu aceasta. Satul de dusmania cu fratii vitregi si cu Esma, Adem incearca sa-si induplece mama sa faca pace cu acestia, insa femeia nici nu vrea sa auda.

Reyhan isi renega fiul si, la scurt timp dupa intalnirea cu mama sa, Adem primeste o veste teribila.

La conacul Boran este mare agitatie. Fikret este arestat, fiind acuzat de trafic de droguri, iar Sureyya ajunge de urgenta la spital, in urma unor probleme medicale. 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.