Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2022, 12:01
actori turci Foto(7)

Furkan Palali, un actor desavarsit

Sursa: Instagram Furkan Palali

Îndrăgitul actor Furkan Palali a transmis un mesaj înduioșător la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha.

Furkan Palali are 35 de ani și o experiență în domeniul actoriei de peste un deceniu, însă cu toate acestea, carismaticul actor a reușit să câștige admirația și aprecierea publicului din Turcia și de peste hotare, datorită talentului sau desăvârșit și a aspectului sau fizic uluitor. După multe roluri jucate magistral în seriale și filme de succes, Furkan Palali se numără în prezent, printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

Cel mai recent proiect al sau este rolul din serialul Mă numesc Zuleyha, care i-a adus un mare plus de notorietate atât în țară lui natală, cât și în străinătate.

Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha

Furkan Palali a venit pe lume în anul 1986 în orașul Konya, acolo unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului.

În ciuda faptului că își dorea încă din adolescență să devină actor, părinții săi l-au îndrumat pe Furkan să studieze alt domeniu. Astfel, tânărul a decis să se înscrie la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe.

Citeste si: Zuleyha, la un pas de a-l ucide pe Mehmet! Cum va decurge întâlnirea extrem de tensionată dintre cei doi aflați astăzi, într-un nou episod dramatic din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

După absolvirea facultății, Furkan Palali a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul de a deveni actor și atunci s-a reorientat către studierea unui Master în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara, iar ulterior a făcut și câteva cursuri de teatru predate de renumiții actori Tuncay Özinel și Ferdi Merter. Pentru că i s-a ivit oportunitatea, Furkan a început să cocheteze și cu modelingul și a reușit să câștige în anul 2011, chiar și titlul de Cel mai bun model al Turciei.

După ce și-a încheiat cursurile de teatru, ambițiosul tânăr, devenit actor cu drepturi depline și-a făcut debutul pe micile ecrane în anul 2010, în distribuția producției Küçük Sırlar, care a însemnat o prima mare reușită în domeniul actoriei, după care au urmat multe alte proiecte de succes. În anul 2020, celebrul actor Furkan Palali a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus mari satisfacții pe plan profesional.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

De curând s-au încheiat filmările pentru îndrăgitul serial Mă numesc Zuleyha și mulți dintre actorii ce au făcut parte din distribuție au ținut să marcheze acest moment și au publicat pe conturile lor de socializare imagini și scurte mesaje de mulțumire pentru colegi sau pentru telespectatori.

„Astăzi se încheie filmările pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest proiect cu bunăvoința și aș vrea să mulțumesc și publicului nostru, care nu ne-a lăsat niciodată singuri! Ne vedem în povești noi... Oh, Doamne! Fikret Fekeli!”, a scris Furkan Palali pe contul lui de Instagram.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor Furkan Palali atunci când nu se află pe platourile de filmare!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.