Fikret trece prin clipe de groază! Ce se va întâmpla cu micuțul Kerem Ali, dar și cum va reacționa Zuleyha când va fi nevoită să renunțe la conacul Yaman, aflați astăzi, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2022, 11:08
ma numesc zuleyha Foto(8)

Lütfiye este uluita de disparitia micutului Kerem Ali

Sursa: Captură KANAL D

Fikret este la un pas de a-l pierde definitiv pe micuțul Kerem Ali, iar Zuleyha riscă să piardă întreagă moșie a familiei Yaman.

Personajele centrale ale producției turcești Mă numesc Zuleyha vor trece prin noi momente dificile și chiar clipe de spaima teribilă în noul episod dramatic din această seară, de la ora 20:00, la Kanal D. Pe de o parte, Fikret ajunge în situația limita de a-l pierde definitiv pe micuțul Kerem Ali, iar pe de altă parte, Zuleyha riscă să piardă întreagă avere a familiei Yaman și este nevoită să evacueze conacul, după ce toate bunurile sunt puse sub sechestru de către stat.

Astăzi în Mă numesc Zuleyha: Fikret trece prin clipe de groază! Ce se va întâmpla cu micuțul Kerem Ali? 

În episodul de astăzi din serialul Mă numesc Zuleyha, Fikret se întâlnește cu unchiul lui Mujgan, care a venit din America pentru a-și revendică drepturile asupra micuțului Kerem Ali. Împotrivirea lui Fikret îl determina pe bărbat să recurgă la șantaj, cerând suma de zece milioane de lire turcești și astfel va renunta la drepturile lui asupra nepotului sau.

Însă Fikret nu are de gând să accepte nimic și se împotrivește cu înverșunare tuturor cerințelor.

Pe de altă parte, unchiul lui Mujgan va trece la fapte și își va pune în aplicare noul plan de atac la adresa lui Fikret. În cele din urmă, micuțul Kerem Ali este răpit chiar de la conacul Yaman și ajunge în mâinile rudei mamei sale. Tânărul Fikret este devastat de durere și are de gând să recurgă la orice pentru a-l recupera pe nepotului lui.

Lutfiye suferă cumplit și se învinovățește de faptul că nu l-a supravegheat mai bine pe micuțul Kerem Ali și îl susține pe Fikret.

Între timp, la conacul Yaman se petrec noi momente tensionate. Zuleyha este nevoită să părăsească moșia Yaman, după ce statul va pune sechestru pe toate bunurile familiei. Vestea că trebuie să plece de la conac cade că un trăsnet asupra tuturor însă de departe cea mai afectată este Zuleyha, care se simte vinovată că nu a avut mai multă grijă de moștenirea copiilor ei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Aflați ce se va întâmplă cu micuțul Kerem Ali, dar și ce măsuri va fi nevoită să ia Zuleyha pentru a recupera averea familiei Yaman, în această seară, într-un nou episod din serialul Mă numesc Zuleyha, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

Citeste si: Emoții și nostalgie la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Gaffur a transmis un mesaj impresionant! Ce a spus actorul Bülent Polat la despărțirea de personajul pe care l-a interpretat patru ani

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.