Fikri, un pericol pentru copiii sai! Afla ce se va intampla cu mezinul familiei, Ismet, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 ian 2019, 09:34

Ismet devine victima colaterala. Micutul este luat prizonier iar fratii Elibol intra in panica atunci cand vad ca fratiorul lor este de negasit.

Filiz este mai fericita ca oricand de cand s-a impacat cu Baris; in schimb, Kiraz il banuieste pe acesta de infidelitate. Micuta Kiraz a aflat ca Baris urmeaza sa se intalneasca cu Ayla si, fara sa stea pe ganduri, incepe sa faca cercetari pentru a afla cine este femeia.

 

 

Pe langa neajunsurile zilnice, tinerii Elibol au parte si de mici bucurii.

Fikret este selectat in echipa de baschet a scolii, iar acest lucru ii bucura pe toti. Fikri, in schimb, tatal copiilor, nu mai conteneste cu problemele. Pentru ca datoreaza o suma mare de bani unor infractori, Fikri este luat prizonier iar mezinul familiei, Ismet devine victima colaterala. Ismet este luat prizonier iar fratii Elibol intra in panica atunci cand vad ca fratiorul lor este de negasit.    

 

 

Tulay, cea mai buna prietena a lui Filiz, are parte de o mare surpriza atunci cand merge sa isi revendice mostenirea lasata de tatal sau. Dupa ce s-au grabit sa-si oficializeze relatia, conditie obligatorie pentru ca tanara sa poata intra in posesia averii parintesti, Tulay si Tufan ajung sa se confrunte cu o situatie tragicomica.

 

 

Baris este “incoltit”. Pentru ca a decis sa se retraga din afacerile ilegale cu masini, Cenk, fostul sau colaborator, nemultumit de decizia tanarului, ii intinde o cursa. Baris se afla, din nou, in fata unui mare pericol. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.