File de pastrav in crusta pe vinete aromatizate si rosii uscate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 09 oct 2020, 16:30

In aceasta editie chef Antonio Passarelli a gatit file de pastrav in crusta pe vinete aromatizate si rosii uscate.

Ingrediente:

200 g de file de pastrav
100 g de paine toast
Ierburi aromatice
1 vanata mare     
40 g de rosii uscate  
Busuioc
Menta
Ulei de masline
Usturoi verde proaspat- 1 fir
Ceapa verde- 1 fir
Sare  

Painea toast+ ierburile aromatice + usturoiul+ jumatate din cantitatea de rosii uscate se toaca foarte marunt cu cutitul.

Fileul de pastrav se  sareaza si se ruleaza si se trece prin amestecul cu painea toast.

Separat, vanata se taie felii cu grosimea de 2 degete. Se condimenteaza si se pun intr-o tava la cuptor (in prealabil am pus hartie de copt in tava) la 160 de grade. Dupa aproximativ 6-7 minute se pun peste feliile de vinete rulourile de pastrav si se mai lasa inca 6-7 minute.


Separat, facem un sos cu cealalta parte de rosii uscate+ busuioc+ menta si ulei de masline. Se caleste  ceapa verde taiata marunt in putin ulei si se adauga la sosul rece facut inainte.

Acest sos il punem peste rulourile de pastrav.
##VIDEO111412##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.