Ingrediente:
200 g de file de pastrav
100 g de paine toast
Ierburi aromatice
1 vanata mare
40 g de rosii uscate
Busuioc
Menta
Ulei de masline
Usturoi verde proaspat- 1 fir
Ceapa verde- 1 fir
Sare
Painea toast+ ierburile aromatice + usturoiul+ jumatate din cantitatea de rosii uscate se toaca foarte marunt cu cutitul.
Separat, vanata se taie felii cu grosimea de 2 degete. Se condimenteaza si se pun intr-o tava la cuptor (in prealabil am pus hartie de copt in tava) la 160 de grade. Dupa aproximativ 6-7 minute se pun peste feliile de vinete rulourile de pastrav si se mai lasa inca 6-7 minute.
Separat, facem un sos cu cealalta parte de rosii uscate+ busuioc+ menta si ulei de masline. Se caleste ceapa verde taiata marunt in putin ulei si se adauga la sosul rece facut inainte.
Acest sos il punem peste rulourile de pastrav.
##VIDEO111412##
Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta