Filip, dezvăluiri tulburătoare din viața lui: „Am avut o viață foarte periculoasă”. Acesta povestește detalii neștiute după ce a părăsit „Insula de 1 milion”

Autor: Diana Ghita

Filip face mărturii cutremurătoare după ce a plecat de pe insulă

Sursa: Kanal D

După ce a salvat-o pe Nicoleta de la eliminare și a părăsit „Insula de 1 milion”, Filip a fost invitat în cadrul unui interviu cu Alex Nedelcu, la emisiunea „Secretele insulei de 1 milion”.

Printre altele, la „Secretele insulei de 1 milion”, Filip a vorbit despre experiențele cumplite prin care a trecut pe parcursul carierei sale în calitate de polițist la crimă organizată și în cadrul brigăzii antidrog.

Ce dezvăluiri face Filip după ce a părăsit „Insula de 1 milion” 

Înainte de a fi recunoscut pentru performanțele sale sportive de kickboxer, fostul concurent a lucrat, pentru o perioadă îndelungată, în poliție și, referitor la acest aspect, Alex Nedelcu l-a întrebat dacă activitatea lui profesională a venit la pachet cu o viață periculoasă.

Filip a fost sincer cu prezentatorul și i-a confirmat că meseria lui a implicat multiple riscuri: „Într-adevăr, am avut o viață nu periculoasă, ci foarte periculoasă. Am avut o carieră de 15 ani la crimă organizată, 12 ani am lucrat la brigada antidrog, la direcția de operațiuni speciale”.

În cele din urmă, bărbatul a decis să se retragă din acest domeniu, întrucât nu a mai putut face față situațiilor periculoase la care era expus constant: „Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care mi-am dorit să plec”.

Citește și: Filip este sudicul care a cedat brățara și “viața” unei nordice; Au fost emoții puternice aseară la “Insula de 1 milion”; Filip a părăsit competiția, după ce a salvat-o pe Nicoleta

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Filip povestește detalii tulburătoare din cariera lui de polițist

Fostul concurent de la „Insula de 1 milion” și-a găsit cu greu cuvintele în momentul în care a trebuit să povestească experiențele prin care a trecut pe parcursul activității de polițist. În plus, acesta a explicat că și anii de după încheierea carierei au fost unii de coșmar pentru el.

„Viața mea a fost pe stradă, am trăit și am văzut lucruri pe care nu i le doresc nimănui.

Am trăit anumite lucruri destul de rele de la vârsta de 20 de ani, de când am ieșit din Școala de Poliție, iar după ce am terminat această carieră foarte greu mi-am revenit.(...) Ceea ce s-a întâmplat în acei 15 ani și câțiva ani de după pot fi scenariul unui film”,  a povestit Filip.

Citește și: Ce a pățit Armin Nicoară din cauza diabetului! Dezvăluiri din culisele emisiunii „Insula de 1 milion”: „Toată lumea a fost speriată și îngrijorată pentru mine”

Însă, în momentul în care a intrat în show-ul de la Kanal D, acesta a dezvăluit că s-a simțit cu totul diferit, iar pe parcursul competiției a simțit că poate fi, în sfârșit, în elementul lui.

„Competiția a fost o relaxare, îmi place, mă face să simt că trăiesc, însă comportamentul oamenilor și caracterul unora dintre ei mă face să mă întorc în trecut, în acea perioadă de care vă povesteam”,  a

mai spus Filip.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.