Filiz, dubla "lovitura" din partea lui Hikmet! Afla cum va reactiona tanara cand va descoperi secretele fratelui ei, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Filiz afla, prin intermediul avocatului Selim, despre casatoria lui Hikmet.

Punand cap la cap ultimele noutati aflate despre Savas, alias Baris, mai exact, dupa ce a aflat ca fostul iubit s-a casatorit cu Nihal, imediat dupa incarcerarea ei, Filiz este convinsa ca Savas a fost constrans sa faca acest pas.

Fikri pare sa-si fi pierdut mintile, dupa ce acesta a fost scos cu forta din casa in care locuia impreuna cu sotia. Fikri este de negasit iar fratii Elibol primesc vestea ca tatal lor a disparut.

Ca si cand nu ar avea suficiente problem, Filiz mai primeste o <lovitura>. Tanara afla, prin intermediul avocatului Selim, despre casatoria lui Hikmet. <Nebunia> se declanseaza, in familia Elibol, atunci cand Filiz ajunge fata in fata cu Hikmet. Socul cel mare, pentru Filiz, abia urmeaza, pentru ca Hikmet ii mai da o veste uluitoare surorii lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflata la atelierul de croitorie pe care il detine, Filiz are parte de o vizita neasteptata. Nihal si Savas jr. isi fac aparitia, “intamplator” in fata fostei iubite a lui Baris.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.