Filiz, in stare de soc! Afla ce anume va schimba radical viata sa si a fratilor sai, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 ian 2019, 09:43

Fikri este nevoit sa ia legatura cu Sukran, sotia sa si mama copiilor.

Hotarata sa afle adevarul despre secretul pe care-l ascunde Baris, Kiraz are un soc cand afla adevarul despre acesta. Faptul ca Baris are alt nume, ca este foarte bogat si ca familia lui exista, desi tanarul a spus contrariul, o bulverseaza complet pe micuta Kiraz. 

 

Baris, pe numele sau adevarat Savas, o implora pe Kiraz sa mai pastreze, un timp,  secretele aflate, si ii promite acesteia ca ii va spune adevarul lui Filiz.

In plus, Baris are ganduri serioase in ceea ce-o priveste pe Filiz si face tot posibilul sa o convinga de acest lucru si pe Kiraz.

 

 

Fikri este nevoit sa ia legatura cu Sukran, sotia sa si mama copiilor. Desi Sukran si-a parasit familia, in urma cu doi ani, Fikri este dispus sa o reprimeasca pe aceasta in casa; are insa, o conditie.

Greselile parintilor se revarsa, inca o data, asupra copiilor si asa greu incercati de soarta. Pentru micutii Elibol vin zile grele; dupa doi ani, in care copiii s-au descurcat singuri, fara niciun ajutor parintesc, mama acestora reapare in vietile copiilor. Filiz este in stare de soc. 

 

 

Cemil continua complotul, impreuna cu Cenk, impotriva lui Baris.
Politistul vrea cu orice pret sa-l aresteze pe Baris si, in felul acesta, sa-l elimine, pentru totdeauna, din viata lui Filiz.   

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.