Filiz, internata de urgenta, la spital! Afla ce anume i se intampla tinerei, in aceasta seara, intr-un  nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta

Socurile suferite in ultimul timp o pun la pamant pe Filiz. Tanara este internata de urgenta, la spital.

Hikmet rabufneste cand afla ca Baris si Filiz sunt impreuna, desi aceasta relatie a atras dupa sine toate necazurile pe care sotia acestuia le-a pricinuit.

Micutul Fikret are mari probleme, dupa ce s-a inhaitat cu cativa baieti certati cu legea. Desi are doar 11 ani, Fikret a intrat in atentia Politiei. Filiz este in stare de soc, iar in cartier se declanseaza o intreaga nebunie intre “baietii de cartier”.

Ce n-a reusit Fikret, reuseste Kiraz. Sora lui Filiz, face o gluma sinistra, care atrage probleme serioase in familia Elibol. Kiraz ameninta ca se sinucide. Socurile suferite in ultimul timp o pun la pamant pe Filiz. Tanara este internata de urgenta, la spital.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nihal continua sa faca presiuni asupra lui Baris. Nihal nu se lasa pana nu-i desparte pe cei doi iubiti si continua amenintarile. Baris afla ca Filiz va fi incarcerata, din nou, daca nu se supune “regulilor” lui Nihal. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.