Filiz si fratii sai, dati afara din casa! Afla ce surpriza ii pregateste Baris iubitei sale, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2019, 10:16

Filiz si fratii ei se confrunta cu o mare problema.

Fiul matusii lor, persoana in casa careia locuiesc de ani buni, vine sa isi revendice locuinta iar copiii sunt nevoiti sa o paraseasca. Cum tatal lor nu-i ajuta deloc, acestia vor ajuge in strada. Filiz este disperata si incearca sa gaseasca un loc in care sa stea cu fratii ei, insa, este aproape imposibil pentru ca nici bani pentru chirie nu au. 

 

 

 

Baris nu renunta la Filiz. Imediat ce afla ca tanara si fratii ei sunt dati afara din casa, Baris se ofera sa ii ajute. Orgolioasa, Filiz refuza ajutorul acestuia ceea ce-l enerveaza peste masura pe Baris. 

 

 

Dar tanarul nu renunta.

Aceasta gaseste o cale de a-i ajuta familia iubitei sale, insa pastreaza secretul fata de Filiz. Baris ii face o surpriza uriasa lui Filiz.

Situatia devine si mai grea pentru copiii Elibol atunci cand Kiraz se imbolnaveste. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.